Διαρροή: Νέο Volkswagen Arteon Shooting Brake

Διαρροή: Νέο Volkswagen Arteon Shooting Brake

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του, το VW Arteon Shooting Brake διέρρευσε χάρη στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν τις πρώτες εικόνες που δεn μας επιφυλάσσουν καμία έκπληξη.

Η Volkswagen σε λίγες μέρες θα αποκαλύψει τη φρεσκαρισμένη εκδοχή του Arteon και θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να αποκαλύψει το Arteon Shooting Brake... Το οποίο όμως δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει ήδη απαθανατιστεί σε σχεδόν τελική έκδοση. Αυτή τη φορά, επίσημες φωτογραφίες πλημμυρίζουν το web χάρη στους Κινέζους συναδέλφους μας από το Autohome.

Ένα ολοκαίνουργιο λοιπόν αυτοκίνητο στον κατάλογο της Volkswagen και επίσης πολύ αναζωογονητικό, μιας και το Wolfsburg και γενικότερα ο Όμιλος VW, επιδιώκουν να νοικοκυρέψουν την γκάμα τους απλοποιώντας τους καταλόγους.

 Volkswagen Arteon Shooting Brake

Το εμπρός μέρος του Shooting Brake, όπως βλέπουμε, θα είναι παρόμοιο με αυτό της ανανεωμένης μπερλίνας Arteon, ενώ προφανώς τα μεγάλα νέα αφορούν το χαρακτηριστικό πίσω μέρος που δίνει την εντύπωση ενός επιβλητικού αυτοκινήτου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μέγεθος. Οι πρώτες πληροφορίες όμως έρχονται σε αντίθεση με αυτήν την εντύπωση: Το Arteon Shooting Brake θα έχει το ίδιο μήκος με την μπερλίνα, δηλαδή 4,86 ​​m.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube