Διαρροή: Νέο Peugeot 208

Διαρροή: Νέο Peugeot 208

Οι πρώτες φωτογραφίες του γαλλικού σουπερμίνι

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του Peugeot 208 στην Έκθεση Γενεύης, το γαλλικό supermini αποκαλύπτεται σε μια σειρά εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ο σχεδιασμός του εμπρός μέρους είναι αρκούντως επιθετικός, με τη μεγάλη γρίλια να πλαισιώνεται από γωνιώδη φωτιστικά σώματα LED τα οποία επεκτείνονται μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα στα πρότυπα του 508.

Peugeot 208 Leak

Στο προφίλ το νέο 208 διατηρεί την καμπύλη γραμμή παραθύρων, ενώ τα σκουρόχρωμα τόξα στους θόλους των τροχών δίνουν μια διαφορετική νότα και το κάνουν να μοιάζει ακόμη πιο συμπαγές. Το πίσω μέρος είναι πιο λιτό σχεδιαστικά, με φωτιστικά σώματα που ενώνονται μέσω ενός φιμέ κρυστάλλου και μια μεγάλη αεροτομή που σκεπάζει μέρος του παρμπρίζ.

Στο εσωτερικό, η αναβάθμιση από πλευράς ποιότητας και τεχνολογίας είναι εμφανής με μια μεγάλη οθόνη να δεσπόζει στην κορυφή  του ταμπλό και τη συνολική εικόνα να παραπέμπει σε μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Το τιμόνι διατηρεί την μικρή του διάμετρο ενώ πίσω του βλέπουμε ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

​​​​Peugeot 208 Leak

Το B-Segment μοντέλο της Peugeot που βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του ομίλου PSA, θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου αλλά και σε μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση, η οποία προφανώς θα μοιράζεται αρκετά μέρη με το συγγενικό DS3 Crossback E-Tense.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 5 Μαρτίου οπότε είναι προγραμματισμένη και η επίσημη πρεμιέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 100% ηλεκτρικό το επόμενο Peugeot 208 GTi;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube