Διαρροή: Νέα McLaren BC-03

Διαρροή: Νέα McLaren BC-03

Ένα υπεραυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής βασισμένο στην Senna GTR.

Τις τελευταίες μέρες διέρρευσαν στο Instagram φωτογραφίες ενός υπεραυτοκινήτου με τα σήματα της McLaren, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία BC-03.

Η νέα δημιουργία της βρετανικής φίρμας βασίζεται στην McLaren Senna GTR (ανθρακονημάτινο monocoque πλαίσιο Monocage III-R), όμως φέρει ανασχεδιασμένο αμάξωμα, επηρεασμένο από το πρωτότυπο McLaren Ultimate Vision GT που παρουσιάστηκε το 2017 στον ψηφιακό κόσμο του Gran Turismo.

McLaren

Η στενή συγγένεια με την Senna GTR προδίδεται από τις αναλογίες, τις πόρτες, τα φώτα και τις γυάλινες επιφάνειες. Τα φτερά είναι βαμμένα σε ασημί χρώμα με πορτοκαλί πινελιές και μοιάζουν ανεξάρτητα από το αμάξωμα που είναι γεμάτο από εσοχές και αεροδυναμικά πτερύγια.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα κάθετα τοποθετημένα LED φώτα στις άκρες της γιγαντιαίας αεροτομής, το κεντρικό πτερύγιο που θυμίζει αγωνιστικό κατηγορίας LMP1, το εντυπωσιακό κάλυμμα του κινητήρα και ο μεγάλος διαχύτης.

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο Ultimate Vision GT το οποίο είχε μονοθέσια καμπίνα με τον οδηγό ξαπλωμένο στην κοιλιά του, η BC-03 υιοθετεί μια πιο συμβατική καμπίνα όμοια με αυτήν της Senna GTR.

McLaren

Όσο για τα μηχανικά μέρη, εκεί πιθανότατα να βρίσκεται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 4,0 λίτρων με απόδοση 825 PS της Senna GTR ο οποίος θα ενισχύεται από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης με αποτέλεσμα η συνδυαστική απόδοση να ανεβαίνει κοντά στους 1.100 PS.

Φήμες κάνουν λόγο για περιορισμένη παραγωγή 5 μονάδων που προφανώς έχουν ήδη προ-πωληθεί σε πολύ ιδιαίτερους πελάτες της McLaren. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου που υποθέτουμε πως πλησιάζει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube