Διαρροή για τη νέα Mercedes-Benz SL

Διαρροή για τη νέα Mercedes-Benz SL

Η νέα γενιά της Mercedes-Benz SL απαθανατίστηκε στη ζούλα, αν κρίνουμε από την ποιότητα της φωτογραφίας, από κάποιον προφανώς παρόντα σε πριβέ παρουσίαση του αυτοκινήτου. Και δείχνει ριζικά διαφορετική από την R231.

Mercedes-Benz SL 2022 leaked

Η νέα γενιά της Mercedes-Benz SL θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα στο σύνολό της, αφού οι Γερμανοί μας έχουν δείξει το εσωτερικό της ήδη από τον Ιούλιο. Μερικοί από τους συναδέλφους μας μπόρεσαν μάλιστα να πάρουν μια γεύση, καθήμενοι για λίγο στο τιμόνι της. Για την περίσταση ήταν μια καμουφλαρισμένη 63 AMG με κινητήρα V8 4.0 biturbo, η οποία συνεπώς μετατρέπεται σε κάμπριο, καθώς το είδος αυτό εξαφανίζεται από τη C-Class.

Μια φωτογραφία από τον Instagram του Cochespias δείχνει επιτέλους το αυτοκίνητο ανοιχτό. Η Mercedes-Benz προφανώς επέλεξε ξανά το κόκκινο για λανσάρισμα, χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ήδη στην πολύ πρόσφατη AMG GT 63 E-Performance. Αλλά τα δύο αυτοκίνητα δεν μοιράζονται μόνο το χρώμα, αφού η το εμπρός τμήμα της νέας SL δείχνει πολύ κοντινό και με ιδιαίτερα κωνικά φώτα.

Mercedes-Benz SL 2022 leaked

Η νέα Mercedes-Benz SL σηματοδοτεί μια σημαντική ρήξη με την προκάτοχό της. Πρώτον επειδή άλλαξε σε διαμόρφωση καμπίνας σε 2+2, αλλά κι επειδή απαλλάχτηκε από την αναδιπλούμενη σκληρή κορυφή εις όφελος μιας ελαφρύτερης, μαλακής. Εξελιγμένη από την AMG, η νέα SL υιοθετεί επίσης κατευθυντήριους πίσω τροχούς, οι οποίοι φαίνεται να βαίνουν στο να γίνουν κοινός τόπος στη Mercedes-Benz αφού θα τους βρούμε και στην ολοκαίνουργια GLC.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube