Διαρροή για το νέο Toyota GR Yaris

Διαρροή για το νέο Toyota GR Yaris

Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ποστάρισαν στο web φωτογραφίες του επερχόμενου σπορ Toyota GR Yaris.

Η παρουσίαση του Toyota Yaris «GR-4» θα γινόταν τον Νοέμβριο, αλλά αντιμέτωπη με τις τεράστιες πυρκαγιές στην Αυστραλία, όπου και θα αποκαλυπτόταν, η Toyota αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση για τις αρχές του 2020. Το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα σε φάση εξέλιξης, όμως μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας το απαθανάτισαν κι έτσι έχουμε τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου που πλέον αποκαλούμε «Toyota GR Yaris».

Το Yaris GR-4, που τελικά το οριστικό του όνομα είναι «GR Yaris», πρόκειται για τη σπορ έκδοση του ιαπωνικού σουπερμίνι. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε λοιπόν, η Toyota δεν επέλεξε να υιοθετήσει την ονομασία «GRMN», όπως συνέβαινε με την προηγούμενη γενιά, η οποία ήταν βέβαια περιορισμένη έκδοση και με κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Toyota Yaris GRMN

Toyota GR Yaris

Και αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά με αυτό το GR Yaris, το οποίο είναι τετρακίνητο και 3θυρο. Μια μάλλον σπάνια διαμόρφωση καροσερί για τον κόσμο των σουπερμίνι και ταυτόχρονα μια πνοή φρεσκάδας, καθώς η μια φίρμα μετά την άλλη παραιτούνται (προσώρας;) από τα σπορτίφ 3θυρα στην κατηγορία Β – Audi, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Škoda, VW…

Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2020 για να ανακαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του σπορ Toyota που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν θα έρθει στη Γηραιά Ήπειρο.

Toyota GR Yaris

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube