Διαρροή για το νέο Renault Kangoo

Διαρροή για το νέο Renault Kangoo

Ύστερα από το Zoé, ήρθε η σειρά του καινούργιου Renault Kangoo να ξεμπροστιαστεί πριν από την ώρα του στο web, με σκίτσο που διέρρευσε από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών.

Οι ανανεώσεις και οι ανασχεδιασμοί καλά κρατούν για τη Renault και κατά τα φαινόμενα θα συνεχιστούν γενικότερα για το Groupe τους προσεχείς μήνες: Zoé, Captur, αλλά και Kangoo, που αλλάζει μάλιστα γενιά. Το κόμπακτ επαγγελματικό της Billancourt, προεικονίστηκε πρόσφατα στη μορφή του πρωτοτύπου Kangoo Z.E Concept, αποκαλύπτοντάς μας την πληθώρα αλλαγών που περιμένουμε στο νέο Kangoo.

Ο σχεδιασμός του βενιαμίν της οικογένειας των επαγγελματικών της Renault διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα χάρη στον ισπανικό ιστότοπο Autofácil, ο οποίος μας δίνει την εμπρός και κατά τρία τέταρτα άποψη του αυτοκινήτου. Έτσι μπορούνε να παρατηρήσουμε τις πολλές αλλαγές στη μάσκα, που είναι πιο μυώδης και λιγότερο «στρογγυλή» από την προηγούμενη. Το Kangoo πλησιάζει με αυτόν τον τρόπο τις αλλαγές που είδαμε πρόσφατα στο Trafic και στο Master.

Εκείνο που περιμένουμε τώρα είναι να ανακαλύψουμε το υπόλοιπο Kangoo, και ειδικά το εσωτερικό και το πίσω μέρος του, όπου πιθανότατα θα δούμε μια νέα φωτεινή λωρίδα που θα διασχίζει τη διπλή πίσω πόρτα... αν βέβαια η Renault ακολουθήσει το παράδειγμα του πρωτοτύπου.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το Kangoo θα διατίθεται όπως πρότινος και σε ηλεκτρική έκδοση Z.E, πιθανώς με μεγαλύτερες μπαταρίες.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube