Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Range Rover Evoque

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Range Rover Evoque

Επίσημες φωτογραφίες του διέρρευσαν στο διαδίκτυο, λίγο πριν παρουσιαστεί στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο “Dr. Müller” μας δείχνουν αρκετά πράγματα για το νέο «μικρό» Range Rover, σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση και το εσωτερικό του, που δείχνει πολύ πιο high-tech από πριν.

Συνοπτικά, θα πούμε ότι η JLR δεν άλλαξε τη βασική σχεδίαση του επιτυχημένου μοντέλου, αφού ως γνωστόν δεν αλλάζεις μια ομάδα που κερδίζει. Αν κάποιος δεν γνωρίζει καλά το Evoque, θα μπορούσε και να μπερδέψει το νέο μοντέλο με το παλιό.

Εμείς όμως θα το ξεχωρίσουμε αμέσως, αφού έχει δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο Range Rover Velar. Γενικά, το νέο Evoque είναι περίπου όπως το περιμέναμε, ίσως λίγο πιο επιθετικό λόγω του εμπρός προφυλακτήρα του.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό διατηρεί βασικά την ίδια γραμμή, αλλά οι αεραγωγοί δεν δεσπόζουν πλέον τόσο πολύ – κάτι που ισχύει και στο Velar. Η βασική διαφορά όμως είναι ότι, αντί για μία οθόνη, υπάρχουν τώρα τρεις, αν μετρήσουμε και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το τιμόνι είναι επίσης καινούργιο, παρόμοιο και αυτό με του Velar, ενώ η συνολική ποιότητα μοιάζει αναβαθμισμένη.

Για τα τεχνικά στοιχεία, τα ηλεκτρονικά συστήματα και τις επιδόσεις του νέου Evoque δεν ξέρουμε ακόμη πολλά πράγματα, αλλά θα μάθουμε πολύ σύντομα.

[Πηγή: Dr. Müller / Instagram]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube