Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux που έχουμε δει

Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux που έχουμε δει

Η έκδοση Sports Line Black Bison Edition της Wald ενισχύει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του Toyota Hilux.

Ο βελτιωτικός οίκος Wald, παρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει σε pick-up, έβαλε το χεράκι του σε ένα Toyota Hilux όγδοης γενιάς και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον επιβλητικό.

Το Hilux Sports Line Black Bison Edition ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη στο πλήρες αισθητικό πακέτο της Wald, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τη μαύρη απόχρωση που κυριαρχεί στο αμάξωμα και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Toyota Hilux Wald

Οι αισθητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, προστατευτικές ποδιές από αλουμίνιο, νέα γρίλια, διπλή εισαγωγή αέρα στο καπό, επιπλέον φώτα LED στην οροφή, προεκτάσεις των φτερών από ανθρακονήματα (+55 mm σε πλάτος), σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τρεις πλευρικές απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι σε κάθε πλευρά, αεροτομές στην οροφή και την πίσω πόρτα και κάλυμμα της καρότσας σε χρυσή απόχρωση.

Το αγριεμένο look ολοκληρώνεται από τους τροχούς Jarret 1PC με διάμετρο έως 22" (!) οι οποίο φορούν εκτός δρόμου ελαστικά, υπογραμμίζοντας τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του ιαπωνικού pick-up.

Το πακέτο είναι κατασκευασμένο από FRP, ενώ τα ανθρακονημάτινα φτερά είναι μόνο για το πρωτότυπο της Wald. Όπως αναφέρει η εταιρεία είναι συμβατό με όλα τα Hilux από το 2017 και μετά, ενώ δε γνωρίζουμε το κόστος του.

[Πηγή: Wald μέσω Carscoops]]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube