Διαρροή: Ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

Διαρροή: Ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

Αισθητικό φρεσκάρισμα και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης για το SUV της Mitsubishi.

Λίγο μετά από το επίσημο teaser του ανανεωμένου Mitsubishi Eclipse Cross, διέρρευσαν στο Cochiespas οι πρώτες φωτογραφίες από το φυλλάδιο του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 AWD

Όπως βλέπουμε, η σιλουέτα του SUV παραμένει ίδια, όμως έχει ανασχεδιασμένη μάσκα με λεπτότερα διπλά φώτα LED, διαφορετική χρωμιωμένη γρίλια, νέα ποδιά και προεκτάσεις βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε εντελώς νέα φώτα LED σχήματος L και νέα πίσω πόρτα που δεν έχει πλέον το διπλό παρμπρίζ του απερχόμενου μοντέλου.

Όπως προδίδουν τα εμβλήματα EV και όπως προστάζουν οι καιροί, το ανανεωμένο Eclipse Cross θα χρησιμοποιεί ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης - πιθανότατα συγγενικό με της σημερινής ή της επερχόμενης γενιάς του Mitsubishi Outlander PHEV που θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift

Να θυμίσουμε πως το Eclipse Cross πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017 ως ένα SUV με σχεδιαστικές λεπτομέρειες (και όνομα) που παραπέμπουν σε κουπέ, ενώ για την ανανεωμένη του εκδοχή, οι σχεδιαστές πήραν έμπνευση από το Mitsubishi e-Evolution Concept (2017).

Το ανανεωμένο C-SUV θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 ενώ μέσα στο έτος αναμένεται επίσης σε Ασία και Ωκεανία. Όσο για την αγορά της Ευρώπης, δε γνωρίζουμε αν τελικά θα έρθει, καθώς υπάρχουν φήμες για κατάργηση των SUV από τη γκάμα της Mitsubishi στη Γηραιά Ήπειρο

[Πηγή: Cochiespas

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube