Διαρροή: Ανανεωμένο FIAT Tipo

Διαρροή: Ανανεωμένο FIAT Tipo

Το ιταλικό μικρομεσαίο αποκαλύπτεται πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Η FIAT φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση του ανανεωμένου Tipo, καθώς φωτογραφίες του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τις αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση αλλά και την τεχνολογικά αναβαθμισμένη καμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο FΙΑΤ Tipo Sport

Από το 2015 που πρωτοπαρουσιάστηκε, περισσότερες από 500.000 μονάδες του Tipo έχουν βγει από το εργοστάσιο της FIAT στην Τουρκία. Παρόλα αυτά, ο νεότερος και αρκετά ισχυρός ανταγωνισμός στην κατηγορία C-Segment έχουν κάνει αισθητή την ανάγκη μιας ανανέωσης.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το Tipo θα αποκτήσει ανασχεδιασμένη μάσκα. Τα φώτα LED ενώνονται με τη φαρδύτερη γρίλια που φέρει το νέο έμβλημα της FIAT. Πιο χαμηλά, ο προφυλακτήρας φέρει ποδιά και πλαστικά προστατευτικά με εμφάνιση αλουμινίου που παραπέμπουν σε crossover μοντέλο - προφανώς πρόκειται για την πιο περιπετειώδη έκδοση Cross το μικρομεσαίου hatchback. Στο εσωτερικό, έχουμε νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια μεγάλη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: FIAT Tipo 1.6 MTJ 120 PS

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Tipo αναμένεται να τοποθετηθεί ο ήπια υβριδικός τρικύλινδρος κινητήρας 1,0 λίτρου που έκανε πρεμιέρα στα 500 Hybrid και Panda Hyrbid.

[Πηγή: Piedi Pesanti μέσω Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube