To FIAT Tipo «σπάει» το φράγμα των 500.000 μονάδων

To FIAT Tipo «σπάει» το φράγμα των 500.000 μονάδων

Σε λιγότερο από τρία χρόνια από την παρουσίασή του.

Το FIAT Tipo με τον αριθμό 500.000 πέρασε σήμερα την γραμμή παραγωγής. Το αυτοκίνητο με το οποίο η οικογένεια Tipo έφτασε αυτό το σημαντικό ορόσημο είναι ένα κόκκινο 5θυρο Tipo 1.6 Multijet 120 ίππων με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT και το σπορ πακέτο της Mopar. Αποτελώντας το δημοφιλέστερο μοντέλο στην κατηγορία του στην Ιταλία και εξαιρετικά δημοφιλές σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές, το Tipo αποτελεί μία ακόμα εμπορική επιτυχία για τη FIAT.

Οι συνολικές πωλήσεις της παρούσας γενιάς, μαζί με εκείνες του πρώτου Tipo που παρουσιάστηκε το 1988, ξεπερνούν τα 2.100.000 μονάδες. Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια οι αριθμοί αποδεικνύουν την εκτίμηση που τρέφει το κοινό στη δυνατότητα της FIAT να προσφέρει μοντέλα που συνδυάζουν άνεση, ευρυχωρία και τον εξοπλισμό σε προσιτή τιμή.   

Η νέα γενιά του Tipo, είναι διαθέσιμη σε τρία τύπους (5θυρο, μπερλίνα και στέισον), με μία ευρεία γκάμα κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

Το FIAT Tipo είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 12.490 ευρώ, με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια.

[Πηγή FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube