Διαρροή: Νέο Audi TT RS

Διαρροή: Νέο Audi TT RS

Σε συνέχεια του επιτυχούς λανσαρίσματος του νέου σούπερκαρ R8, το επόμενο μοντέλο υψηλών επιδόσεων από την Audi Sport θα είναι το νέο TT RS.

To σπορ Audi που αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα αργότερα μέσα στο 2016, εμφανίστηκε στο web τελείως ακαμουφλάριστο.

Η φωτογραφία από το λογαριασμό του Instagram του autogespot_spain απεικονίζει το επερχόμενο TT RS σε ένα πρατήριο βενζίνης στη Granada. Και αποκαλύπτει τον αγριωπό προφυλακτήρα του αυτοκίνητου που μέχρι πρότινος στις φωτογραφίες που είχαμε δει έκρυβε το καμουφλάζ.

Η βασική φόρμουλα του νέου Audi TT RS είναι παρόμοια με αυτή του προηγούμενου μοντέλου, το οποίο ήταν ούτως ή άλλως ένα πολύ εντυπωσιακό και αποτελεσματικό αυτοκίνητο. Η ισχύς του νέου TT RS θα προέρχεται από ένα 5κύλινδρο 2,5λιτρο μοτέρ, ενώ φυσικά η μετάδοσή του θα είναι και στους τέσσερις τροχούς μέσω συστήματος quattro. Προφανώς τα 360 άλογα του προηγούμενου μοντέλου αποτελούν παρελθόν με τις βάσιμες φήμες και υποψίες να τοποθετούν τη μέγιστη ισχύ του νέου πάνω από τους 400 PS.

Μία από τις διαφορές μεταξύ του παλιού και του νέου TT RS είναι ότι το τελευταίο δεν θα διατίθεται με χειροκίνητο σασμάν. Οπότε ναι, το νέο TT RS θα διατίθεται αποκλειστικά με διπλοσύμπλεκτο 7άρι S tronic.

Η επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου δεν είναι μακριά, μιας και ήδη εμφανίστηκε χωρίς καμουφλάζ. Οι πωλήσεις στην Ευρώπη, κατά συνέπεια και στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίς μέσα στο 2017.

[Πηγή φωτογραφίας autogespot_spain]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube