Διαρροή: Αυτό είναι το ανανεωμένο Fiat Punto 2014

Διαρροή: Αυτό είναι το ανανεωμένο Fiat Punto 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Fiat Punto διέρρευσαν στο web.

Τo σουπερμίνι της Fiat που αυτή τη στιγμή διάγει μια άγονη εμπορική περίοδο, ανασχεδιάστηκε και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο ίντερνετ.

Απ’ ό,τι μπορούμε να δούμε το νέο Puntο διαθέτει ανασχεδιασμένα και μεγαλύτερα εμπρός φανάρια, καθώς και μάσκα με χρωμέ διακόσμηση. Ο εμπρός προφυλακτήρας ανασχεδιάστηκε επίσης και οι προβολείς ομίχλης απέκτησαν χρωμέ περίγραμμα. Στο πίσω μέρος επίσης ανασχεδιάστηκαν τα φανάρια.

Ο αέρας ανανέωσης φαίνεται ότι δεν φύσηξε στην καμπίνα, με τα ταμπλό να παραμένει πάνω κάτω το ίδιο.

Το Motoroids.com αναφέρει ότι το ανασχεδιασμένο Punto θα έχει μόνο κοσμητικές αλλαγές και καμία μηχανολογική αναβάθμιση. Κάτι που δείχνει ότι τα κεφάλαια που διατέθηκαν για το φρεσκάρισμα του Punto ήταν περιορισμένα. Κάτι που δεν είναι καθόλου περίεργο, καθώς ύστερα από αυτή την αναβάθμιση, το Punto όπως το ξέρουμε θα εξαφανιστεί από τους καταλόγους της Fiat.

Η γκάμα των μοτέρ, αν τα παραπάνω αληθεύουν θα αποτελείται από τον 1.300άρη ντίζελ MultiJet με τους 85 PS και τον 900άρη τούρμπο TwinAir επίσης με 85 PS.

Στην Ινδία, όπου αντίθετα με την Ευρώπη το Punto είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, θα είναι επίσης διαθέσιμο με ατμοσφαιρικό 1.200άρη και 1.400άρη κινητήρα και αντίστοιχη απόδοση 68 και 90 PS.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από τον περασμένο Μάιο, η επόμενη ολοκαίνουργια γενιά του Fiat «Punto» θα λανσαριστεί το 2016. Βέβαια, δεν θα πρόκειται για το Punto όπως αυτό το γνωρίζουμε όλοι σήμερα, αλλά για ένα μοντέλο που θα πατά στην επιμηκυμένη πλατφόρμα του 500, την ίδια που χρησιμοποιούν τo 500L και 500 Living, και πιθανότατα θα ονομάζεται 500 Plus. Ένα μοντέλο που θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρο. Έτσι, το 2016 και τυπικά η γκάμα της Fiat θα περιλαμβάνει, κατά το σχέδιο του Merchionne, μόνο εκδοχές του 500 και του Panda.

[Πηγή Fiat Moto Club]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube