Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW 3 Series

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW 3 Series

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της στο Σαλόνι του Παρισιού, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την τελική μορφή της νέας BMW 3 Series.

Η νέα γενιά της BMW 3 Series, με κωδικό G20, μόλις αποκαλύφθηκε πλήρως, πριν από την επίσημη παρουσίασή της. Η διαρροή προέρχεται από το forum Bimmerpost, όπου ανέβηκαν φωτογραφίες από τον configurator της νέας 3 Series.

Η νέα 3άρα BMW φαίνεται πιο ογκώδης από την απερχόμενη στο εμπρός μέρος, παραπέμποντας στην 5 Series. Έχει γνώριμο προφίλ, με παραπλήσια γραμμή παραθύρων-οροφής και μεγαλύτερο μεταξόνιο, και ένα εντελώς διαφορετικό πίσω μέρος, με τα σχετικά λεπτά και πλατιά φανάρια να φανερώνουν τη συγγένεια με τη νέα Χ4. Ο εξοπλισμός της νέας BMW 3 Series, αναλόγως έκδοσης, θα μπορεί να περιλαμβάνει εμπρός φώτα laser.

Στο εσωτερικό, βλέπουμε ένα εντελώς νέο ταμπλό, το οποίο ενσωματώνει το BMW Cockpit, ένα συνδυασμό ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3" και κεντρικής οθόνης 10,25" για το infotainment. Παρότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να μην υπάρχει καθόλου λεβιές ταχυτήτων, ο χρήστης που ανέβασε τις εικόνες αναφέρει ότι πρόκειται πιθανότατα για… γραφιστικό λάθος, και ότι κάθε αυτόματη 3 Series θα διαθέτει τον ίδιο επιλογέα.

2019 BMW 3 Series interior

2019 BMW 3 Series rear

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν -και μπορείτε να δείτε στη gallery παρακάτω- σε μαύρο βλέπουμε την κορυφαία έκδοση M340i, σε μπλε την 330i με πακέτο εξοπλισμού M Sport και σε λευκό την έκδοση Sport line. Μετά από αυτή τη διαρροή, αναμένουμε ότι η BMW θα αποκαλύψει πλήρως το μοντέλο, οπότε θα ανακοινωθούν οι διαθέσιμες εκδόσεις και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

[Πηγή: Bimmerpost]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube