Nέο, ψηφιακό BMW Cockpit

Nέο, ψηφιακό BMW Cockpit

Το BMW Cockpit αναβαθμίστηκε ριζικά και κάνει πρεμιέρα στις νέες BMW X5, BMW 8 Series, BMW Z4 και BMW 3 Series στο Mondial de l’Automobile 2018 στο Παρίσι.

Με περιεχόμενο που μπορεί να προσαρμοστεί και να εξατομικευθεί, το νέο, πλήρως ψηφιακό σύστημα προβολής και ελέγχου του λειτουργικού συστήματος BMW 7.0 επικεντρώνεται περισσότερο από ποτέ στον οδηγό. Η αλληλεπίδραση με το αυτοκίνητο μέσω των διαφόρων λειτουργικών επιλογών βελτιώθηκε, ειδικά στον τομέα της αναγνώρισης φωνής και του χειρισμού μέσω χειρονομιών.

Για πρώτη φορά, οι οδηγοί και οι επιβάτες θα έχουν τη αρωγή του BMW Intelligent Personal Assistant, ενός προσαρμοζόμενου ψηφιακού χαρακτήρα που κάνει το όχημα ακόμα πιο «έξυπνο» και ανταποκρίνεται στην προτροπή «Hey BMW». Με ξεκάθαρο περιεχόμενο που προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον και την αδιάλειπτη ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, ο οδηγός απολαμβάνει, όπως διατείνεται η BMW, πάντα τη βέλτιστη υποστήριξη.

Η νέα λειτουργία αναβάθμισης του λογισμικού μέσω ίντερνετ επιτρέπει στους χρήστες να προχωρούν εύκολα σε αναβαθμίσεις, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό τους είναι πάντα ενημερωμένο. Στο μέλλον θα μπορούν επίσης να μεταφορτώσουν επιπλέον λειτουργίες και υπηρεσίες. Με το νέο BMW Cockpit, η γερμανική φίρμα λέει ότι δημιουργεί μια ακόμα πιο προσωπική, ευφυή και συνεπή συνολική εμπειρία για τους πελάτες της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube