Δείτε το Volkswagen Golf GTI TCR στο Nürburgring [video]

Δείτε το Volkswagen Golf GTI TCR στο Nürburgring [video]

Η κορυφαία έκδοση του GTI εθεάθη να δοκιμάζεται χωρίς καμουφλάζ στην "Πράσινη Κόλαση"

Μετά από την παρουσίαση των εκδόσεων GTI, GTD και GTE της όγδοης γενιάς του Golf, η Volkswagen ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πιο ακραίου Golf GTI TCR το οποίο εθεάθη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nürburgring

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέα VW Golf VIII GTI, GTD και GTE

Η ισχυρότερη προσθιοκίνητη έκδοση του Golf VIII θα φορά τον τετρακύλινδρο 2.0 TSI με απόδοση 300 PS (+55 PS σε σχέση με το Golf VIII GTI). Η δύναμη θα μεταδίδεται στον εμπρός άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου DSG 7 σχέσεων (είναι πιθανό να διατίθεται και με χειροκίνητο 6 σχέσεων) με τη βοήθεια διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Επιπλέον, η ανάρτηση θα έχει διαφορετικό στήσιμο και τα φρένα θα είναι ισχυρότερα καθώς η έκδοση TCR απευθύνεται σε πιο ειδικό κοινό.

Αισθητικά, το GTI TCR διαφοροποιείται από το "απλό" GTI χάρη στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με διευρυμένες εισαγωγές αέρα, τα νέα σχέδια τροχών, τη μεγαλύτερη αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος και το νέο πίσω διαχύτη που πιθανότατα θα φιλοξενεί μεγαλύτερης διαμέτρου διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Το νέο VW Golf GTI TCR αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020 διευρύνοντας τη γκάμα του μικρομεσαίου, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και το ακόμα ισχυρότερο VW Golf VIII R με τετρακίνηση.

[Πηγη: statesidesupercars]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube