Δείτε το Koenigsegg Regera να κάνει το 0-300 km/h με κιβώτιο μίας σχέσης [video]

Δείτε το Koenigsegg Regera να κάνει το 0-300 km/h με κιβώτιο μίας σχέσης [video]

Το υπεραυτοκίνητο από τη Σουηδία εντυπωσιάζει με την επιτάχυνσή του αλλά και με την τεχνολογία που κρύβει κάτω από το αμάξωμα.

Το Regera μπορεί να μην είναι το τελευταίο μοντέλο της Koenigsegg καθώς πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν συνεχίζει να συναρπάζει με τις επιδόσεις του και την τεχνολογία που ενσωματώνει, δια χειρός Christian Von Koenigsegg. Είναι γνωστό άλλοστε πως πριν από ένα χρόνο (23 Σεπτεμβρίου 2019), το Regera είχε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης και επιβράδυνσης 0-400-0 km/h με χρόνο 31,49". Το σουηδικό υπεραυτοκίνητο είχε ολοκληρώσει την επιτάχυνση 0-400 km/h σε 22,87"  και την επιβράδυνση 400-0 km/h σε 8,62"!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Koenigsegg Regera: Νέο ρεκόρ 0-400-0 km/h σε 31,49" [video]

Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι AutoTopNL πριν από λίγες μέρες, το Regera πραγματοποιεί επίδειξη των δυνατοτήτων του στη μεγάλη ευθεία δοκιμών της Koenigsegg που βρίσκεται στα κεντρικά της στο Ängelholm. Όπως θα δείτε, πιάνει τα 300 km/h με τέτοια ευκολία που κάποιος θα νόμιζε ότι το κοντέρ έχει τρελαθεί!

Να θυμίσουμε πως το Koenigsegg Regera χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα κίνησης (twin-turbo V8 κινητήρα σε συνδυασμό με τρεις ηλεκτροκινητήρες) με την απόδοση να φτάνει τους 1.500 PS. Όλη αυτή η δύναμη μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός επαναστατικού κιβωτίου μίας σχέσης (Koenigsegg Direct Drive).

[Πηγή: AutoTopNL]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube