CUPRA UrbanRebel: Έρχεται το 2025

CUPRA UrbanRebel: Έρχεται το 2025

Το UrbanRebel είναι το νέο ηλεκτρικό χάτσμπακ της CUPRA και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2025 με 226 PS και 440 km αυτονομίας.

Η CUPRA αποκάλυψε το νέο UrbanRebelebel. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό χάτσμπακ το οποίο σύμφωνα με τον CEO του κατασκευαστή, Wayne Griffiths, θα αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να είναι προσιτά και να μην είναι βαρετά.

Το UrbanRebel έχει μήκος 4.030 mm και βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του γκρουπ. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Born και το VW ID.3 το ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 226 PS είναι τοποθετημένο στον εμπρός άξονα.

Cupra UrbanRebel

Η CUPRA ισχυρίζεται ότι θα είναι κατασκευασμένο από υλικά χαμηλού βάρους, γεγονός που θα του δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνει το σπριντ για τα 100 km/h σε μόλις 6,9". Παράλληλα, η αυτονομία του θα αγγίζει τα 440 km.

Περνώντας στο εσωτερικό, τα βλέμματα τραβάει ο πολύχρωμος φωτισμός ambient και το τιμόνι του οποίου τα κουμπιά μοιάζουν με εκείνα που συναντάει κάποιος σε χειριστήριο κονσόλας παιχνιδιών.

Ο Ισπανός κατασκευαστής ανέφερε ότι το UrbanRebel είναι κατά 95% έτοιμο για να μπει στη γραμμή παραγωγής. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα λανσαριστεί το 2025 και θα κατασκευάζεται στο Martorell της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube