Cupra: Νέο ηλεκτρικό σούπερμίνι

Cupra: Νέο ηλεκτρικό σούπερμίνι

Η Cupra θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου την πρόταση της για την κλάση των supermini οχημάτων, με ένα υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό όχημα.

Το UrbanRebel Concept που θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από το πως οραματίζεται η Cupra το μέλλον της στην κλάση των αστικών σούπερμίνι οχημάτων.

Το εν λόγω πρωτότυπο είναι ηλεκτρικό και μαρτυρά επίσης τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα τόσο της Cupra όσο και της Seat, που θα γνωρίσουμε σε μοντέλα παραγωγής από το 2025 και μετά. 

cupra

Το UrbanRebel Concept, θα είναι το πρώτο μοντέλο των Seat-Cupra που θα χτιστεί πάνω στη νέα MEB Entry πλατφόρμα του ομίλου Volkswagen, όντας επίσης το πρώτο ηλεκτρικό συμπαγές αστικό crossover (περίπου στο μέγεθος του Arona) σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων.

Κάτι αντίστοιχο θα δούμε φυσικά  και από τη Volkswagen με το επερχόμενο ID.2, ενώ αργότερα θα πατήσουν στην εν λόγω πλατφόρμα και οι υπόλοιπες αστικές ηλεκτρικές προτάσεις του ομίλου από τις Skoda και Audi.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube