Αυξημένη ζήτηση για το νέο Ford Fiesta ST

Αυξημένη ζήτηση για το νέο Ford Fiesta ST

Οι παραγγελίες για το Fiesta ST έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αναγκάζοντας την Ford να αυξήσει την παραγωγή του

Η Ford έχει λάβει μέχρι σήμερα περισσότερες από 3.000 παραγγελίες για το νέο Fiesta ST, με το ένα τρίτο των παραγγελιών της στην ευρωπαϊκή αγορά να προέρχεται από την Βρετανία. Το νούμερο αυτό είναι σχεδόν το διπλάσιο απ’ όσο είχαν προϋπολογίσει αρχικά οι ιθύνοντες της εταιρείας.

Για να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση του μοντέλου, οι άνθρωποι της Ford σκέφτονται να αυξήσουν κατά 15% την παραγωγή του στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία, στα 60 αυτοκίνητα την ημέρα.

Η γρήγορη έκδοση του Fiesta είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τα 18.783 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι το Fiesta ST έχει κάτω από το καπό του τον 1.6 EcoBoost (τούρμπο, άμεσος ψεκασμός και Ti-VCT) με τους 182 PS και τα 29,6 kgm ροπής, χαρίζοντάς του πολύ καλές επιδόσεις: 0-100 km/h κάτω από 7” και τελική ταχύτητα 220 km/h. Φέρει επιπλέον νέο σύστημα διεύθυνσης, σπορ ανάρτηση και ισχυρότερα φρένα, ενώ αναθεωρημένο είναι το σύστημα Torque Vectoring Control και το ESC που πλέον είναι τριών σταδίων.

Οπτικά, ξεχωρίζει από την κυψελωτή μάσκα με το διακριτικό ST, τους τροχούς 17” και τον πίσω προφυλακτήρα με τον ενσωματωμένο διαχύτη. Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβουν τα στάνταρ καθίσματα της Recaro και ο πλήρης εξοπλισμός.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube