Αυτό είναι το νέο Audi A3 Cabriolet

Αυτό είναι το νέο Audi A3 Cabriolet

Η διαρροή φωτογραφιών του νέου κάμπριο Audi A3 λίγες μέρες πριν την Φρανκφούρτη υποδηλώνει ότι το γερμανικό μοντέλο θα βρίσκεται στο περίπτερο της Audi στην έκθεση.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου A3 Cabriolet, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στην έκθεση της Φρανκφούρτης σε λίγες μέρες. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα αναφέρουν ότι παρούσα στην έκθεση θα είναι και η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, η S3 Cabriolet.

Το νέο A3 Cabriolet βασίζεται στη σεντάν έκδοση του νέου Α3 και διατηρεί την υφασμάτινη οροφή της προηγούμενης γενιάς του, ενώ όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων του δεν αναμένονται εκπλήξεις. Η τελευταία θα προέρχεται από τη σεντάν και τις χάτσμπακ εκδόσεις του μοντέλου και θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε βενζινοκίνητες TFSI και ντίζελ TDI εκδόσεις.

Όσον αφορά την έκδοση S3, αυτή θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο TFSI των 300 PS, θα είναι τετρακίνητη και θα χρειάζεται περίπου 5,5’’ για το 0-100 km/h. Η διάθεση του νέου Audi A3 Cabriolet στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2014.

Παρακολουθήστε live την παρουσίαση του νέου Audi A3 cabrio στις 8 Σεπτεμβρίου 00:01 CEST πατώντας εδώ.

[Πηγή: autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube