Ασύρματη συνδεσιμότητα για Škoda Scala και Kamiq

Ασύρματη συνδεσιμότητα για Škoda Scala και Kamiq

Η Škoda εφοδιάζει το κόμπακτ Scala και το αστικό crossover της Kamiq με ασύρματο σύστημα SmartLink για να απολαμβάνουν το περιεχόμενο πολυμέσων ενός smartphone με Android Auto ή Apple CarPlay.

Το να ακούς μουσική ή να χρησιμοποιείς μια εφαρμογή κινητής πλοήγησης δεν θα απαιτεί πλέον καλώδιο στο 5θυρο Škoda Scala και στο crossover Kamiq. Η τσεχική εταιρεία εξοπλίζει τα δύο αυτά μοντέλα με ασύρματη τεχνολογία SmartLink που στέλνει το περιεχόμενο ενός smartphone απευθείας στην οθόνη του συστήματος πληροφοριών και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των δύο Škoda θα επωφεληθούν από το Apple CarPlay και το Android Auto -λίγο αργότερα- χωρίς να συνδέονται με θύρα USB. Η στάθμη της μπαταρίας του κινητού θα διατηρείται μάλιστα ανέπαφη χάρη στην προαιρετική επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης. Για να το χρησιμοποιήσεις λοιπόν, τίποτα πιο απλό. Θα επιβιβάζεσαι με το τηλέφωνο με ανοιχτό το Bluetooth και η οθόνη θα μεταδίδει αμέσως το περιεχόμενό του στην οθόνη.

Škoda Scala και Kamiq

Να υπενθυμίσουμε ότι η Škoda θα επωφεληθεί από την ΙΑΑ 2019 στη Φρανκφούρτης για να παρουσιάσει την υψηλών προδιαγραφών έκδοση εξοπλισμού Monte Carlo γι’ αυτά τα δύο μοντέλα. Οπότε, Scala και Kamiq θα φιγουράρουν στο σταντ της Škoda με έξτρα διάκοσμο και εξοπλισμό, μέσα έξω. Και τα δύο θα τα ανακαλύψουμε στις 10 Σεπτεμβρίου στη Φρανκφούρτη όπου το DRIVE θα βρίσκεται εκεί...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube