Ανανέωση στις... ίντσες για το νέο VW Golf

Ανανέωση στις... ίντσες για το νέο VW Golf

Η εξέλιξη του επόμενου VW Golf έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2023 με κυριότερη ανανέωση, την ακόμα μεγαλύτερη οθόνη αφής του infotainment.

VW Golf

Ένα πρωτότυπο εξέλιξης του ανανεωμένου VW Golf εντοπίστηκε να δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε δημόσιο δρόμο. Με τις κυριότερες διαφορές του συγκριτικά με το σημερινό Golf να εντοπίζονται προς το παρόν στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν, στο ταμπλό του νέου Golf δεσπόζει μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα του infotainment.

Σήμερα, η οθόνη του infotainment του γερμανικού χάτσμπακ έχει διαγώνιο 10". Η νέα μεγαλύτερη οθόνη που βλέπουμε στη φωτογραφία παραπέμπει όσον αφορά τις διαστάσεις της στην οθόνη που βρίσκεται στο νέο Touareg και έχει διαγώνιο 15".

Εξωτερικά, όπως μας έχει συνηθίσει η VW στα facelift των μοντέλων της, το νέο Golf θα υποστεί μικρές επεμβάσεις όπως ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα σχεδίαση στα φώτα και νέες ζάντες.

VW Golf

Κάτω από το καπό, δεν αναμένονται αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων, με μόνη διαφορά την προσθήκη του νέου 1.5 TSI evo2 με βελτιωμένη απόδοση και μειωμένους ρύπους.

Το νέο VW Golf θα κάνει ντεμπούτο το 2023, με το φρεσκάρισμα να αποτελεί ένεση ζωής για το μοντέλο τουλάχιστον μέχρι το 2028, οπότε και αναμένεται να περάσουμε λογικά στην επόμενη γενιά του. Εάν τελικά υπάρξει.  

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο, ο νέος CEO της VW είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι η γερμανική εταιρεία δεν έχει αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην εξέλιξη και παραγωγή της ένατης γενιάς του Golf. Το οποίο είναι και το μακροβιότερο μοντέλο στην γκάμα της σήμερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube