Ανανέωση για Jaguar XF και F-Pace τους προσεχείς μήνες

Ανανέωση για Jaguar XF και F-Pace τους προσεχείς μήνες

Ύστερα από το φρεσκάρισμα της XE, η Jaguar έχει επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη δρομολογήσει το facelift του μέσου ζωής για τις XF και F-Pace.

Μόλις χθες, η βρετανική φίρμα αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες και όλα τα δεδομένα του πρώτου μεγάλου φρεσκαρίσματος της XE, της βασικής μπερλίνας στην γκάμα της Jaguar. Αναβάθμιση που περιελάμβανε και ένα ελαφρύ, αισθητικό facelift.

Εκμεταλλευόμενοι την παρουσίαση της ανανεωμένης Jaguar XE, υπεύθυνοι της βρετανικής εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι η Jaguar δρομολόγησε παρόμοιες αναβαθμίσεις για τις XF και F-Pace, αμφότερα μοντέλα της κατηγορίας Ε. Σύμφωνα με τον Wayne Darley, έναν από τους υπεύθυνους προϊόντων της βρετανικής φίρμας, η ανανεωμένη Jaguar XF θα είναι η πρώτη που θα φτάσει στις αντιπροσωπείες, κάποια στιγμή στο δεύτερο 6μηνο του τρέχοντος έτους. Ενώ η ανανεωμένη F-Pace, το πρώτο SUV της βρετανικής φίρμας, δεν θα λανσαριστεί εμπορικά πριν από τις αρχές του 2020.

Προσώρας δεν διαθέτουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τις αναβαθμίσεις των παραπάνω δύο μοντέλων, αλλά αναμένεται ότι θα υποστούν επίσης ένα ελαφρύ αισθητικό facelift, με στόχο ένα πιο επίκαιρο σχεδιασμό και με ιδιαίτερη έμφαση στα εμπρός φανάρια.

Jaguar F-Pace

Στο επίπεδο του εξοπλισμού, θα δούμε την ενσωμάτωση των τελευταίων εξελίξεων στην εταιρεία όσον αφορά τις λύσεις συνδεσιμότητας και την τελευταία εξέλιξη του συστήματος infotainment, με μεγαλύτερες οθόνες. Στο ίδιο μήκος κύματος, και τα δύο μοντέλα θα ενσωματώσουν επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της Jaguar Land Rover, όπως τις νέες ψηφιακές οθόνες οργάνων, αλλά και κάποιες αναπροσαρμογές στη σύνθεση της γκάμας, με νέα υλικά και χρώματα για το εσωτερικό.

Παρόλο που είναι ακόμα πολύ νωρίς για να είμαστε βέβαιοι, είναι πολύ πιθανό να βρούμε και καινοτομίες στο μηχανολογικό κομμάτι, όπως την πρεμιέρα του νέου 6κύλινδρου μοτέρ σε σειρά με την ημι-υβριδική τεχνολογία, από την οικογένεια Ingenium, που είδαμε στο πρόσφατο Range Rover HST.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube