Ανανεωμένο Škoda Kamiq 2023 [video]

Ανανεωμένο Škoda Kamiq 2023 [video]

H Škoda παρουσίασε το ανανεωμένο Kamiq με αισθητικές επεμβάσεις μέσα και έξω αλλά και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

Η στιγμή της ανανέωσης για το Škoda Kamiq έφτασε. Ο Τσέχος κατασκευαστής έκανε ένεση ζωής στο B-SUV του με αισθητικές αλλαγές μέσα και έξω, καθώς και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, τα φώτα εμπρός ανασχεδιάστηκαν και στο προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκονται πλέον φώτα Matrix LED. Επεμβάσεις έγιναν επίσης στη γρίλια αλλά και στα πίσω φώτα.

Στην γκάμα προστέθηκαν ζάντες νέας σχεδίασης που φτάνουν τις 18". Την ίδια στιγμή, στην παλέτα χρωμάτων βρίσκονται εννέα αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένου του πορτοκαλί Phoenix Orange, αλλά και της επιλογής για διχρωμία με την οροφή και τα καλύμματα των καθρεφτών σε μαύρο χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, τα αυτοκίνητα με κλιματισμό έχουν ανασχεδιασμένο πάνελ, ενώ γίνεται χρήση μεγαλύτερο ποσοστού ανακυκλωμένων υλικών σε σχέση με πριν.

Škoda Kamiq

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει -ανάλογα την έκδοση- διαγώνιο 8" ή 10,25", ενώ το infotainment επίσης ανάλογα με την έκδοση έχει οθόνη 8,25" ή 9,2".

Επιπλέον, το νέο Kamiq εξοπλίζεται με περισσότερες έξυπνες λύσεις Simply Clever όπως θήκες για smartphone στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

H καμπίνα της κορυφαίας έκδοσης Monte Carlo διακοσμείται από ρυθμιζόμενο ambient φωτισμό αλλά και διάφορες σπορτίφ πινελιές, όπως σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές.

Škoda Kamiq

Κάτω από το καπό το νέο Kamiq είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης. Στη βάση βρίσκεται ο 1.0 TSI με 95 PS και 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Έπειτα συναντάμε τον ισχυρότερο 1.0 TSI με 115 PS που συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο 7άρι DSG. Στην κορυφή βρίσκεται ο 1.5 TSI με 150 ίππους και 7άρι DSG.

Τέλος, στον τομέα της ασφάλειας ο αριθμός τον αερόσακων αυξήθηκε στους εννέα, ενώ προστέθηκε το σύστημα Crew Protect το οποίο κλείνει αυτόματα τα παράθυρα και σφίγγει τις εμπρός ζώνες ασφαλείας όταν εντοπίσει επικείμενη σύγκρουση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube