Ανανεωμένο Honda CR-V 2015

Ανανεωμένο Honda CR-V 2015

Σε συνέχεια του ντεμπούτου του στο Παρίσι, η Honda ανακοίνωσε και επίσημα τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του νέου CR-V.

Το νέο Honda CR-V 2015 που είδαμε στο Mondial de l' Automobile στο Παρίσι τον Οκτώβριο και που θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του την προσεχή άνοιξη, όπως λέει η ιαπωνική εταιρεία «ανασχεδιάστηκε σημαντικά».

Στην πραγματικότητα, το εξασκημένο μάτι δεν θα δει παρά τη μεταφορά αυτούσιων κοσμητικών αλλαγών από το αμερικανικό μοντέλο. Στην καμπίνα υπάρχει πλέον το σύστημα πολυμέσων Connect της Honda που τοποθετείται σε όλες τις εκδόσεις και υποστηρίζεται από 7ιντση οθόνη αφής. Το Connect υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth, τεχνολογία MirrorLink και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ είναι φορτωμένο στάνταρ με εννέα εφαρμογές.

Στο μηχανολογικό κομμάτι, η πιο σημαντική αλλαγή αφορά ό,τι συμβαίνει κάτω από το καπό. Εκεί η Honda αντικατέστησε τον 2,2λιτρο i-DTEC προς χάριν του πιο αποδοτικού 1.600 επίσης i-DTEC, με μέγιστη ισχύ τους 160 PS και μέγιστη ροπή τα 35,7 kgm. Το μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή (έξτρα) 9άρι αυτόματο. Ένα κιβώτιο που διασφαλίζει, κατά τη Honda, 20% λιγότερες εκπομπές CO2 σε σχέση με το παλιό 5άρι.

Το προσθιοκίνητο CR-V θα εξακολουθεί να φορά τον detuned 1.600άρη κινητήρα i-DTEC του υπάρχοντος CR-V με τους 120 PS, τον ίδιο που φορά και το Civic, και το δίλιτρο βενζινοκίνητο VTEC προδιαγραφών Euro 6.

[Πηγή Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube