Ανανεωμένη Alpina B7 xDrive

Ανανεωμένη Alpina B7 xDrive

Με απόδοση 600 PS, ανανεωμένη εμφάνιση και καλύτερες επιδόσεις.

Η Alpina σε συνεργασία με την BMW παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της κορυφαίας B7 xDrive που αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία και καλύτερες επιδόσεις από το απερχόμενο μοντέλο.

Χάρη τις επεμβάσεις της Alpina στο σύστημα ψύξης και την υπερτροφοδότηση, ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,4 λίτρων αποδίδει 600 PS και 81,6 kgm ροπής ενώ συνεργάζεται με ένα ταχύτερο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Η επιτάχυνση 0-96 km/h απαιτεί μόλις 3,5" (-0,1") ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 km/h (+18 km/h).

Η ενεργή αερανάρτηση με τα συστήματα Dynamic Damper Control και Active Comfort Drive προσφέρει συνδυασμό σπορ οδηγικής συμπεριφοράς και άνεσης, ενώ το αμάξωμα χαμηλώνει έως και 15mm σε σύγκριση με την απλή σειρά 7. Επιπλέον, η ανανεωμένη B7 έχει ελαφρύτερη εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με τέσσερις απολήξεις, ισχυρότερα φρένα, ενεργό τιμόνι και πιο σπορ ρύθμιση στο σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Alpina B7 xDrive

Εξωτερικά, το μοντέλο απέκτησε τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω με τεχνολογία full LED, την μεγαλύτερη kidney grille και τους νέους προφυλακτήρες της ανανεωμένης 7άρας. Επιπλέον, η έκδοση Alpina ξεχωρίζει χάρη στις διακριτικές επεκτάσεις στους προφυλακτήρες, τις αποκλειστικές αποχρώσεις ALPINA Blue metallic και ALPINA Green metallic και τις παραδοσιακές πολυάκτινες ζάντες 20" με ελαστικά Michelin διαστάσεων 255/40 ZR20 εμπρός και 295/35 ZR20 πίσω.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Nappa leather, σπορ τιμόνι, βελτιωμένη ηχομόνωση (!), το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας BMW iDrive 7.0 με δύο οθόνες 12,3" και 10,25" στο ταμπλό και άλλες δύο οθόνες 10" για τους πίσω επιβάτες, κλιματισμό τεσσάρων ζωνών, έγχρωμο Heads up Display, αυτόματες πόρτες με λειτουργία soft-close, πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρικά σκιάδια, κλιματιζόμενα καθίσματα με μασάζ, δίκτυο Wi-Fi και ηχοσύστημα Harman-Kardon, ενώ από τον εξοπλισμό δεν λείπει και ένα πλήρες πακέτο από συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης. Προαιρετικά διατίθεται και το πακέτο Rear Executive Lounge Seating που περιλαμβάνει ηλεκτρικά ανακλινόμενα και κλιματιζόμενα πίσω καθίσματα με υποπόδιο και κεντρική κονσόλα ανάμεσα στους δύο επιβάτες των πίσω θέσεων.

Η Alpina B7 xDrive θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο του 2019 με τιμή που ξεκινά από $141.700 στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube