Ανακοινώθηκαν οι τιμές του θερμικού MINI Cooper στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του θερμικού MINI Cooper στην Ελλάδα

Ξεκινά και επίσημα η εμπορική πορεία του θερμικού MINI Cooper στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη γκάμα πλάι στο εξηλεκτρισμένο αδερφάκι του.

MINI Cooper

Το δημοφιλές, 3θυρο χάτσμπακ της MINI ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα με την ελληνική εισαγωγική να ανακοινώνει τις τιμές του νέου MINI Cooper.

Πλέον, η πέμπτη γενιά του μοντέλου καλωσορίζει στην ελληνική αγορά τις εκδόσεις Cooper C και Cooper S, με την δεύτερη να υποδηλώνει έναν πιο σπορ προσανατολισμό.

Το θερμικό MINI Cooper διατίθεται στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Cooper C και Cooper S από €25.550

MINI Cooper

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ακολουθεί την κλασική και συνάμα μινιμαλιστική προσέγγιση της μάρκας, με την χαρακτηριστική, στρογγυλή μάσκα να δίνει τον τόνο. Οι γραμμές παραμένουν ρέουσες, με τις κόμπακτ διαστάσεις να αποτελούν ισχυρό σύμμαχο για τις αστικές μετακινήσεις.

Στο εσωτερικό, δεσπόζει το νέας σχεδίασης τιμόνι και φυσικά η ολοστρόγγυλη οθόνη OLED 9,4” στην κεντρική κονσόλα του ταμπλό. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα πάνελ με φυσικούς διακόπτες για ακόμα μεγαλύτερη εργονομία και πρακτικότητα.

MINI Cooper

Αναφορικά με τις εκδόσεις, κάτω από το καπό του Cooper C είναι τοποθετημένος ένας 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.5 lt, συνολικής απόδοσης 156 ίππων και 230 Nm ροπής. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 7,7”. Από την άλλη, η πιο σπορ έκδοση Cooper S τροφοδοτείται από έναν 2λιτρο, 4κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 204 ίππων. Στην συγκεκριμένη επιλογή, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 6,6”.

Στα της τιμής, η έκδοση Cooper C μπορεί να γίνει δική σας από €25.550, με την έκδοση Cooper S να ξεκινά από τις €30.970.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube