Αναβαθμίσεις στα σημεία για το DS 4

Αναβαθμίσεις στα σημεία για το DS 4

Το DS 4 αναβαθμίζεται σε επίπεδο εξοπλισμού, με την plug-in hybrid έκδοση E-TENSE να αποκτά μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει πλέον τα 62 km.

Περίπου ένα χρόνο μετά από το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά, η γαλλική φίρμα αναβαθμίζει το DS 4. 

Ξεκινώντας με το plug-in υβριδικό E-TENSE, χάρη σε αναβάθμιση του λογισμικού του, το μοντέλο απέκτησε 13% περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία, η οποία αγγίζει πλέον τα 62 km. H συνδυαστική ισχύς του συστήματος εξακολουθεί να είναι 225 PS από έναν 1.6 lt τούρμπο 180 PS και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 110 PS.

Παράλληλα, το DS 4 απέκτησε το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Opera που περιλαμβάνει ταπετσαρία από δέρμα Criollo Brown Nappa και καθίσματα εμπρός θερμαινόμενα, αεριζόμενα και με λειτουργία μασάζ. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ακόμα ηλιοροφή, αυτόματο άνοιγμα πορτμπαγκάζ, αλουμινένια πεντάλ, ασύρματη φόρτιση κινητού, φιμέ τζάμια και ενεργή ανάρτηση DS Active Scan Suspension.

DS 4

H έκδοση Performance Line κοσμεί πλέον το αυτοκίνητο εξωτερικά με τα σήματα του μοντέλου σε μαύρο χρώμα. Tέλος η έκδοση Bastile ανανεώθηκε και περιλαμβάνει εξωτερικές λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό, ταπετσαρία σε χρώμα Βasalt Black, και δύο θύρες USB για τους πίσω επιβάτες.

Οι τιμές του αναβαθμισμένου DS 4 αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube