Alfa Romeo Stelvio: Νέα έκδοση Veloce Ti [video]

Alfa Romeo Stelvio: Νέα έκδοση Veloce Ti [video]

Η Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti φέρνει άρωμα από Quadrifoglio χάρη σε νέους τροχούς και σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Η Alfa Romeo παρουσίασε μια νέα έκδοση για την ανανεωμένη Stelvio με το όνομα Veloce Ti (Turismo Internazionale) η οποία συνδυάζει σπορ εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό.

Αισθητικά, η Stelvio Veloce Ti ξεχωρίζει από το νέο σχέδιο τροχών με διάμετρο 21", και τον ανασχεδιασμένο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα ανάμεσα από τις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Την εικόνα συμπληρώνουν τα φιμέ τζάμια, οι λεπτομέρειες σε dark chrome και ανθρακονήματα (καθρέφτες και γρίλια).

Alfa Romeo

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ καθίσματα με συνδυασμό επενδύσεων από δέρμα και Alcantara, paddles από αλουμίνιο, μαύρη οροφή και διακοσμητικά από ανθρακονήματα.

Η νέα έκδοση συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 280 PS, ή τον πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων με 210 PS. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων και του συστήματος τετρακίνησης Q4 (όπως και η Stelvio Veloce).

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Για το 2021, η γκάμα των Giulia και Stelvio αποκτά κινητήρες σύμφωνους με τις προδιαγραφές Euro 6d-final, και υπηρεσίες Alfa Connect Services (My Assistant, My Remote, My Car, My Navigation, My Wi-Fi και My Theft Assistance).

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube