Alfa Romeo: Πιθανή πρεμιέρα επετειακού μοντέλου τον Ιούνιο

Alfa Romeo: Πιθανή πρεμιέρα επετειακού μοντέλου τον Ιούνιο

Η ιταλική φίρμα ετοιμάζει μια έκπληξη με αφορμή τα 110α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας motorionline, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στις 24 Ιουνίου 2020, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο 110 ετών από την ίδρυσή της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν το όχημα που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι θα αποτελεί σχεδιαστική μελέτη (πρωτότυπο) ή θα προορίζεται για μαζική ή περιορισμένη παραγωγή. Πάντως οι φήμες που περιτριγυρίζουν το συγκεκριμένο event αναφέρουν τα εξής ενδεχόμενα:

 

 

 

 

  • Δεν πρέπει να αποκλείουμε και την πιθανότητα παρουσίασης επετειακών εκδόσεων της υφιστάμενης γκάμας της Alfa Rome με μικρές αισθητικές πινελιές και πλούσιο εξοπλισμό, κάτι που θα μπορούσε να ισχύει για τις κορυφαίες Giulia και Stelvio Quadrifoglio.

 

  • Η πιθανότητα ενός σπορ GT με το όνομα 6C είναι σχετικά μικρή, καθώς δε συνάδει με την επίσημη στρατηγική της ιταλικής φίρμας, όμως δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ενός επετειακού πρωτοτύπου με σχεδιαστικές αναφορές στο παρελθόν της φίρμας, το οποίο θα τονώσει το ηθικό των alfisti σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, ελπίζοντας σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

 

Να θυμίσουμε πως το επίσημο πλάνο της Alfa Romeo για το μέλλον που ανακοινώθηκε το Νοέμβριο, περιλαμβάνει τρία SUV (B-SUV, Tonale και Stelvio) και ένα σεντάν (Giulia) για τη νέα γκάμα της, καταργώντας το παλαιότερο επιχειρηματικό σχέδιο που μιλούσε για αντικατάσταση των ΜιΤο, Giulietta, και για νέες GTV και 8C.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube