Αιφνιδιαστικά στον αέρα η ειδική έκδοση του Kia EV6

Αιφνιδιαστικά στον αέρα η ειδική έκδοση του Kia EV6

Ενώ επρόκειτο να παρουσιαστεί επίσημα σήμερα στις 18 Αυγούστου 2023, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης που διοργάνωσε η φίρμα, η περιορισμένη έκδοση του Kia EV6 επιδείχτηκε στο ίντερνετ από αρκετούς αντιπροσώπους.

Kia EV6

Σύμφωνα με το carscoops, αυτή η ειδική έκδοση γιορτάζει κι ένα βραβείο που απονεμήθηκε πρόσφατα στο Kia EV6.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της κορεατικής φίρμας ανακηρύχθηκε «Βορειοαμερικανικό Utility Vehicle of the Year» από την κριτική επιτροπή των βραβείων για το αυτοκίνητο της χρονιάς στη Βόρεια Αμερική (NACTOY). 

Προς έκπληξη δε όλων, η περιορισμένη έκδοση του Kia EV6 είναι ήδη ορατή σε αρκετές διαδικτυακές διαφημίσεις και μάλιστα έχει έκπτωση 6.000 δολαρίων. Διαρροή που είναι πιθανό να ενοχλήσει τον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή.

Υπομονή ελάχιστες ακόμη ώρες, μέχρι την έναρξη του live που διοργανώνoυν οι Κορεάτες, για να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες αυτής της περιορισμένης έκδοσης του Kia EV6

Kia EV6

Εάν οι λεπτομέρειες του Kia EV6 θα καθοριστούν στις 18 Αυγούστου 2023, έχουμε ήδη μια μικρή ιδέα για τις προδιαγραφές του. Οι φωτογραφίες δείχνουν μια ωραία αποκλειστική βαφή, σε αρκετά σκούρο πράσινο του δάσους που ταιριάζει ιδιαίτερα με το EV6. Τόσο το χειρότερο (ή τόσο το καλύτερο) για τους θαυμαστές: Οι έμποροι δεν άφησαν πλέον και πολύ χώρο στη φαντασία. 

Στο εσωτερικό, υπάρχει μια ιδιαίτερη πινελιά με μπεζ δέρμα στο οποίο είναι κολλημένο το σήμα «Limited Edition». Όπως συμβαίνει συχνά σε μια περιορισμένη έκδοση, αυτή είναι high-end.

Kia EV6

Στοιχηματίζουμε ότι αυτή η ειδική έκδοση θα βασίζεται στην έκδοση του δημοφιλούς EV6 GT, του πιο ισχυρού κορεατικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε ποτέ για να αντικαταστήσει το Kia Stinger 3.3 T-GDi με τον twin-turbo V6 3,3 λίτρων (370 PS/510 Nm).. Τελικά, δεν έμεινε τίποτα κρυφό. Οι διαφημίσεις που δημοσιεύονται από αντιπροσωπείες υποδηλώνουν ότι είναι το EV6 Wind. Ένα μοντέλο εξοπλισμένο με μπαταρία 77,4 kWh, με σύστημα κίνησης που συντίθεται από δύο ηλεεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 320 ίππων και 604 Nm.

Υπομονή ελάχιστες ακόμη ώρες, μέχρι την έναρξη του live που διοργανώνoυν οι Κορεάτες, για να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες αυτής της περιορισμένης έκδοσης του Kia EV6.

[Φωτογραφίες Ron Tonkin, Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube