Αγόρασε τζετ και πάρε δώρο μια Porsche 911 Turbo S [video]

Αγόρασε τζετ και πάρε δώρο μια Porsche 911 Turbo S [video]

Το Embraer Phenom 300E Jet έρχεται πακέτο με μια ειδική έκδοση της Porsche 911.

H βραζιλιάνικη εταιρεία Embraer που κατασκευάζει επιβατικά αεροσκάφη μαζί με την Porsche, ανακοίνωσαν το "Duet", ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Embraer Phenom 300E Jet και μια ειδική έκδοση της Porsche 911 Turbo S και ισχύει για περιορισμένο αριθμό δέκα σετ.

Όπως αναφέρει η Porsche, τα δύο οχήματα είναι τα πιο σπορ της κατηγορίας τους και απευθύνονται σε πελάτες που θέλουν συνδυασμό επιδόσεων και πρακτικότητας στην καθημερινή χρήση -όσο αυτός ο όρος είναι αντιπροσωπευτικός για ένα αεροσκάφος.

Η Porsche 911 Turbo S είναι βαμμένη στα ίδια χρώματα με το Embraer Phenom 300E Jet. Πιο συγκεκριμένα έχουμε αποχρώσεις Platinum Silver Metallic και matt Jet Grey Metallic με χειροποίητα γραφικά σε Brilliant Chrome και Speed Blue. Ξεχωρίζουν επίσης και οι όμορφες ζάντες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου καθώς και τα αεροδυναμικά βοηθήματα του Sport Design package (σπλίτερ, διπλή ενεργή αεροτομή κτλ). Μια ακόμη λεπτομέρεια είναι τον μικρό λογότυπο στη μεσαία κολόνα που συμβολίζει τις δέκα μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Porsche

Στο εσωτερικό του γερμανικού σπόρτσκαρ βρίσκουμε το έμβλημα Duet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση και απεικονίζει το φτερό αεροσκάφους και την αεροτομή του αυτοκινήτου. Αυτό προβάλλεται στο έδαφος με το άνοιγμα των θυρών, είναι ραμμένο στα προσκέφαλα ενώ κάνει την εμφάνισή του και στην πλακέτα limited edition.

Κατά τα άλα, στην καμπίνα της 911 Turbo S κυριαρχούν το δέρμα σε black και chalk αποχρώσεις, το Alcantara και τα ανθρακονήματα. Άλλες μοναδικές λεπτομέρειες είναι ο ορίζοντας που έχει προστεθεί στο φόντο του ρολογιού (Sport Chrono Package) και η φωτιζόμενη επιγραφή "No Step" στα πατήματατων μαρσπιέ.

Μαζί με το όχημα έρχεται δώρο και ένα πλήρες σετ αποσκευών της Porsche Design για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τέλος, ο χρονογράφος 1919 Globetimer UTC θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας.

Porsche

Κίνηση στην Porsche 911 Turbo S δίνει ο γνωστός 6κύλινρος κινητήρας μπόξερ των 3,7 λίτρων με απόδοση 650 PS και 800 Nm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK οκτώ σχέσεων χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,6".

Το δελτίο Τύπου δεν αναφέρει την τιμή για το ιδιαίτερο αυτό πακέτο προιόντων, όμως είμαστε σίγουροι πως λόγω συλλεκτικότητας θα ξεφεύγει αρκετά από τις αρχικές τιμές των δύο οχημάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

[Πηγή Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube