To 2024 ο διάδοχος της Ferrari LaFerrari

To 2024 ο διάδοχος της Ferrari LaFerrari

Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από τη Ferrari, o διάδοχος της Ferrari LaFerrari έχει κωδική ονομασία F250 και θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο του 2024.

Ferrari

Έγγραφο που διέρρευσε από το Maranello και κάνει το γύρο του διαδικτύου αναφέρει ότι ο διάδοχος της Ferrari LaFerrari έχει αποκτήσει ήδη την εσωτερική κωδική ονομασία F250 και θα αποκαλυφθεί στο κοινό τον Οκτώβριο του 2024. 

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, η Ferrari θα κατασκευάσει μόλις 599 κομμάτια του νέου της hypercar. Η σκληροπυρηνική έκδοση XX που θα είναι αποκλειστικά για χρήση σε πίστα θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2026 και θα παραχθεί με τη σειρά της σε μόλις 30 αντίτυπα. Τον Οκτώβριο του 2027 θα ακολουθήσει, βάσει προγραμματισμού, και μια ανοιχτή έκδοση του μοντέλου με την Ferrari να κατασκευάζει 199 αυτοκίνητα. 

Ferrari

Έτσι, η συνολική παραγωγή του διαδόχου της LaFerrari θα ανέρχεται στα 828 κομμάτια.

Παράλληλα, στο έγγραφο αναγράφεται ότι το πρόγραμμα εξέλιξης του μοντέλου με «μουλάρια» έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2022. Τα πρωτότυπα εξέλιξης θα ξεκινήσουν τις δοκιμές τους το Φεβρουάριο, με τα μοντέλα προπαραγωγής να έρχονται σε δύο φάσεις: τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2024.

Ferrari

Από πλευράς της, η Ferrari σε παρουσίαση της πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει στη γκάμα της ένα νέο hypercar που θα υιοθετεί τεχνολογίες από την Formula 1 και το αγωνιστικό κατηγορίας Le Mans Hypercar.

Με τον ερχομό του διαδόχου της LaFerrari να είναι σίγουρος, αυτό που μένει είναι να δούμε είναι εάν το χρονοδιάγραμμα του εγγράφου θα επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube