Σε δημοπρασία μία σχεδόν καινούργια Ferrari LaFerrari με μοναδικό χρώμα!

Σε δημοπρασία μία σχεδόν καινούργια Ferrari LaFerrari με μοναδικό χρώμα!

Μια Ferrari LaFerrari με λιγότερα από 1.500 km και ένα μοναδικό χρώμα είναι η απόλυτη συνταγή για μια από τις υψηλότερες τιμές ενός σύγχρονου αυτοκινήτου σε δημοπρασία.

Η Ferrari LaFerrari είναι ένα αυτοκίνητο σταθμός το οποίο άνοιξε το δρόμο για την υβριδική εποχή της μάρκας. Καθεμία από τις 500 που κατασκευάστηκαν πουλήθηκαν σε αγοραστές που επιλέχθηκαν από την ίδια την Ferrari για πάνω από 1,3 εκατ. δολάρια.

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν ως καινούργια, τους δίνεται μια νέα ευκαιρία να την αποκτήσουν. H συγκεκριμένη LaFerrari μετά από ειδική παραγγελία είναι η μοναδική με το χρώμα «Vinaccia». Στο εσωτερικό η ταπετσαρία είναι καφέ απόχρωσης «Pelle Chiodi Di Garofano». Οι επιλογές χρωμάτων στο εσωτερικό και εξωτερικό της είναι εμπνευσμένες από τις κλασικές Ferrari του πρώτου ιδιοκτήτη της. Μαζί με την απόκτηση της μοναδικής αυτής LaFerrari περιλαμβάνεται ένα ειδικό σετ αποσκευών Ferrari με την ίδια απόχρωση του δέρματος του εσωτερικού.

LaFerrari

Τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο αυτοκίνητο είναι 1.477 km. Σε περίπτωση που κάποιος είναι αρκετά τολμηρός για να θελήσει να αγοράσει το ιταλικό υβριδικό hypercar να θυμίσουμε ότι η LaFerrari έχει ήδη ένα πλούσιο ιστορικό υψηλών τιμών σε δημοπρασίες. Το 2016 μια μαύρη ματ LaFerrari πουλήθηκε έναντι 4,7 εκατ. δολαρίων. Τέλος, η τελευταία LaFerrari Αperta που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής δημοπρατήθηκε έναντι περίπου 10 εκατ. δολαρίων στέφοντας την το πιο ακριβό αυτοκίνητο του 21ου αιώνα που πουλήθηκε σε δημοπρασία. 

Όσον αφορά το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, αυτό θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby's τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο και η τιμή που θα πιάσει αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube