2019 Maserati Alfieri Cabrio: Πρέπει να βγει αληθινή

2019 Maserati Alfieri Cabrio: Πρέπει να βγει αληθινή

Μια επεξεργασμένη εικόνα δείχνει την μορφή της Maserati Alfieri Cabrio που φημολογείται ότι θα παραχθεί το 2019. Ευχόμαστε οι φήμες να επιβεβαιωθούν.

Η Maserati ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Alfieri που θα φτάσει στην παραγωγή δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από το πρωτότυπο που η εταιρεία έδειξε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014. Αυτή η επεξεργασμένη εικόνα μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η cabrio εκδοχή. Είναι ομολογουμένως αφοπλιστικά όμορφη και μοιάζει αρκετά με την κουπέ, πράγμα που μας κάνει να πιστέψουμε ότι το σχέδιο είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Η Maserati θα εξοπλίσει τόσο την κουπέ όσο και την cabrio με έναν υπερτροφοδοτούμενο 3.0 V6, με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Γνωρίζουμε ότι προτεραιότητα για την εταιρεία αυτή την εποχή είναι πάνω από όλα η παραγωγή της Levante, του SUV που ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Θα είναι το πρώτο SUV με τρίαινα στην μάσκα και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομική κατάσταση άρα και στην μελλοντική πορεία της Maserati. Πρέπει η Levante να πετύχει ώστε το 2018 το εργοστάσιο να προχωρήσει με την κουπέ Alfieri και το 2019 να ακολουθήσει η cabrio εκδοχή που βλέπουμε στην εικόνα.

Η Levante θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο και η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο Mirafiori.


Πηγή: Worldcarfans

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube