Στη Γενεύη το 2016 η Maserati Levante

Στη Γενεύη το 2016 η Maserati Levante

O Harald Wester, επικεφαλής της Maserati, ανακοίνωσε ότι το crossover της εταιρείας, η Levante, θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016.

Η πληροφορία για την επίσημη πρώτη της νέας Maserati Levante στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016 ήρθε από τα χείλη του διευθύνοντος συμβούλου της μοντενέζικης εταιρείας, την οποία και έδωσε στο Autocar, στην ΙΑΑ 2015 στη Φρανκφούρτη.

Να θυμίσουμε ότι οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι το SUV της Maserati θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2016 στην Αμερική, στο North American International Auto Show, στο Detroit. Η Levante είναι η πρώτη προσπάθεια της Maserati στην κατηγορία και θα έρθει αντιμέτωπη, μεταξύ άλλων, με τις Porsche Cayenne και BMW X6.

Ο Harald Wester είπε ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει με τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής άμεσα και σημείωσε ότι τα μοντέλα παραγωγής θα αρχίσουν να αφήνουν τη γραμμή παραγωγής πίσω τους από τον Φεβρουάριο. Ο Wester επιβεβαίωσε επίσης τα σχέδια της Maserati για μια επαναφορτιζόμενη υβριδική Levante. Δεν ήταν πρόθυμος να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι ένα φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο κινητήρα/κιβωτίου θα συμπληρώσει επίσης την γκάμα των Ghibli και Quattroporte, νωρίς μέσα στο 2018.

Ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρείας αποκάλυψε επίσης ότι ήδη εργάζονται πάνω στους αντικαταστάτες των GranTurismo και GranCabrio. Και τα δύο νέα μοντέλα θα αποκαλυφθούν περίπου ταυτόχρονα, καθώς Alfieri και Maserati έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει ένας συνδυασμός που θα περιλαμβάνει πίσω κίνηση και ένα κινητήρα V8 που θα αποδίδει μέγιστη ισχύ 560 PS.

[Πηγή Autocar, πηγή φωτογραφίας OmniAuto.it]

   

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube