MINI John Cooper Works GP: Επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

MINI John Cooper Works GP: Επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

Με 300+ ίππους είναι το πιο δυνατό αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

H MINI θα φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του John Cooper Works GP(JCW) στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του BMW Group που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το MINI John Cooper Works GP κάνει "ζέσταμα" στο Nürburgring

Το  John Cooper Works GP θα είναι η κορυφαία έκδοση της σημερινής γενιάς του MINI Cooper S με εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο, πιο επιθετικό στήσιμο και βελτιωμένο τετρακύλινδρο κινητήρα MINI TwinPower Turbo με απόδοση που θα ξεπερνά τους 300 PS.
Το αυτοκίνητο θα παραχθεί μόλις σε 3.000 αντίτυπα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κάνει το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ Cooper SE στην Ελλάδα

Οι διαφορές με τα… λιγότερο ακραία JCW εντοπίζονται στα ανασχεδιασμένα φτερά, την τεράστια αεροτομή και τις προεκτάσεις στους προφυλακτήρες που του χαρίζουν πιο επιθετική εμφάνιση ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στη βελτίωση της αεροδυναμικής.
Η τιμή του είναι άγνωστη για την Ευρώπη, αλλά στις ΗΠΑ θα φτάνει τα $ 45.750 με τις παραδόσεις στους τυχερούς ιδιοκτήτες να ξεκινούν από τα μέσα του 2020.

Παράλληλα με την παρουσίαση του «ειδικού» αυτού ΜΙΝΙ, η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης στο Σαλόνι του Λος Άντζελες και το ηλεκτρικό Cooper SE.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube