Το Jeep Renegade εκμοντερνίζεται με νέο infotainment

Το Jeep Renegade εκμοντερνίζεται με νέο infotainment

Προκειμένου να μείνει όσο πιο επίκαιρο γίνεται, το αειθαλές Jeep Renegade αποκτά ηλεκτρονικά καλούδια που του χαρίζουν δεύτερη νιότη.

Jeep Renegade

Το Jeep Renegade θα γιορτάσει τα 10α γενέθλιά του, αλλά με τέτοιο αγέρωχο παρουσιαστικό, η Stellantis δεν επιθυμεί να το συνταξιοδοτήσει ακόμα. Το ακριβώς αντίθετο, καθώς ο όμιλος ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις που θα το κρατήσουν επίκαιρο κι ανταγωνιστικό στην κατηγορία των B-SUV.

Οι αλλαγές επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία καθώς το φρεσκαρισμένο Jeep Renegade υιοθετεί ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Συνοδεύεται από ένα νέο σύστημα infotainment 10,1 ιντσών, το οποίο είναι 40% μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του κι έχει 5πλάσια επεξεργαστική ισχύ.

Όμορφο σουλούπι, οικονομικά σύνολα, εκτός δρόμου ικανότητες. Με infotainment από το πάνω ράφι, το Jeep Renegade ζει μια δεύτερη νεότητα

Έτσι, χαρίζει στο αμερικανικό off-roader «άμεση απτική ανάδραση, ταχύτερους υπολογισμούς διαδρομής κι εξαιρετικά γρήγορες φωνητικές αποκρίσεις».

Jeep Renegade

Παρότι το ταμπλό έχει τα χρονάκια του, η μοντέρνα οθόνη δένει αρμονικά με το σύνολο και μάλιστα, κάποιοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το πάντρεμα της σύγχρονης τεχνολογίας με τους παραδοσιακούς διακόπτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σε ποιες αγορές θα σταματήσει να πωλείται το Jeep Renegade;

Με ενημερώσεις over-the-air, καθώς κι ασύρματο Android Auto κι Apple CarPlay, το Jeep Renegade παραμένει στον αφρό. Οι αγοραστές θα απολαύσουν επίσης 4G συνδεσιμότητα και πλήθος συνδεδεμένων λειτουργιών, όπως απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών.

Jeep Renegade

Οι πρόσθετες αλλαγές είναι περιορισμένες, αλλά το αμερικανικό μοντέλο διαθέτει νέο τιμόνι κι αναβαθμισμένες θύρες φόρτισης USB. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Jeep Renegade e-Hybrid, ακροβατεί ανάμεσα στα mild και στα full hybrid

Όσον αφορά τις επιδόσεις, τα υβριδικά e-Hybrid και το επαναφορτιζόμενο 4xe έχουν βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις στον κινητήρα και την μπαταρία που συμβάλλουν στη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 έως και 5%.

Jeep Renegade

Πότε όμως θα αλλάξει; Κανένα σχόλιο επί τούτου. Ίσα-ίσα, που ο Eric Laforge, επικεφαλής της Jeep Ευρώπης, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι το νέο μοντέλο «θα συνεχίσει να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία B-SUV». 

Χάρη σε ένα «νέο σύστημα infotainment με πέντε φορές ταχύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερες Full HD οθόνες κι εξαιρετική συνδεσιμότητα».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube