Ετοιμοπαράδοτο με νέες μειωμένες τιμές το Jeep Renegade e-Hybrid

Ετοιμοπαράδοτο με νέες μειωμένες τιμές το Jeep Renegade e-Hybrid

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid είναι διαθέσιμο με νέες προωθητικές ενέργειες λιανικής, 4ετή εργοστασιακή εγγύηση και τιμή που ξεκινά από τα €26.990 για την έκδοση Longitude.

Jeep Renegade e-Hybrid

Το Jeep Renegade με το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης e-Hybrid και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο διατίθεται τώρα ετοιμοπαράδοτο, με νέες προωθητικές ενέργειες και τιμές που ξεκινούν από τα €26.990.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει ιδανικά τον νέο τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,5L ισχύος 130 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως 20 ίππους. 

Jeep Renegade e-Hybrid

Υπενθυμίζουμε ότι σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα eHybrid 48V της Jeep έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, όπως στους ελιγμούς μέσα στην πόλη ή κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. 

Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5,6 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές του CO2 σε συνδυασμένο κύκλο φτάνουν τα 126 g/km, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα WLTP.

Το Renegade e-Hybrid στην έκδοση Longitude προσφέρεται πλέον στα €26.990 -τιμή που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια €1.310-, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στον βασικό του εξοπλισμό όπως:
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων
Ζάντες αλουμινίου 16’’
Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
Σύστημα infotainment Uconnect, με ψηφιακή οθόνη touch 7’’
Συμβατότητα με Android Auto/Apple Car play
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Αισθητήρες βροχής
Σύστημα διατήρισης λωρίδας κυκλοφορίας
Cruise control
ESP με Hill holder
Αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας.

Πηγή: Jeep

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube