Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του νέου Dacia Duster [video]

Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του νέου Dacia Duster [video]

To νέο Dacia Duster μάς αποκαλύπτεται με πολλές σχεδιαστικές επιρροές από το μεγαλύτερο Bigster.

Η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Dacia Duster έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου στη Λισαβόνα, ωστόσο το επίσημο λανσάρισμα είναι προγραμματισμένο για αύριο, 29 Νοεμβρίου. 

Νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, κάποιοι διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καμαρώσουμε το νέο μοντέλο σε όλο του το μεγαλείο.

Ξεχάστε τα Dacia του παρελθόντος. Το νέο Duster το αγοράζεις κυρίως επειδή σου αρέσει αυτό που βλέπεις

Το νέο Dacia Duster αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα την εικόνα της ρουμανικής εταιρείας. Με στιλιστικά στοιχεία από το Bigster, βάζει στο χρονοντούλαπο την εικόνα της φιλότιμης και value for money φίρμας.

Dacia Duster

Όχι, το νέο Duster είναι ένα μοντέλο που θα το αγοράσεις γιατί σου αρέσει αυτό που αντικρίζεις κάθε πρωί στο γκαράζ σου. Αν κι αυτό ίσχυε και για τη σημερινή γενιά, τώρα βγάζει μια ακόμα πιο στιβαρή και περιπετειώδη σχεδίαση, επενδύοντας πολύ στη δυναμική του εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο Dacia Duster με 170 PS αλλά όχι για την Ευρώπη

Αν απ' έξω απορείς και τσιμπιέσαι μέχρι να επιβεβαιώσεις ότι αυτό είναι ένα Dacia, περιμένουμε να δούμε επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό. 

Dacia Duster

Λογικά θα διατηρηθεί η ίδια στιβαρή αλλά σκληρών πλαστικών καμπίνα, με στοιχεία που αποσκοπούν στο να κάνουν τη ζωή του πληρώματος ευκολότερο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Dacia Duster NBI 1.3 TCe 150 PS EDC

Όπως το στήριγμα για το κινητό τηλέφωνο του οδηγού, που προεξέχει προς τα αριστερά από την κεντρική οθόνη.

Dacia Duster

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τρίτη γενιά θα είναι διαθέσιμη με τον υβριδικό 1,6 των 140 PS, που πρωτογνωρίσαμε στο Jogger. Με αυτόματο κιβώτιο και διαστήματα ηλεκτρικής λειτουργίας, εισάγει το Duster στην EV εποχή. Άλλωστε, η Dacia έχει εδώ και καιρό ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το Spring.

Δεν θα είναι όμως διαθέσιμο με τον ντίζελ 1,5 dCi της Renault, που τόσο αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Είμαστε εις αναμονή της επίσημης παρουσίασης και θα επανέλθουμε με περισσότερο υλικό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube