Νέα εμφάνιση για την Mercedes-AMG GT63 S E Performance

Νέα εμφάνιση για την Mercedes-AMG GT63 S E Performance

H Mercedes-AMG προχώρησε σε μία σειρά από αναβαθμίσεις για την GT63 S E Performance.

H Mercedes-AMG έκρινε πως έφτασε η ώρα για ένα μικρό φρεσκάρισμα της GT63 S E Performance.

Πλέον, το ιδιαίτερα δυνατό και δυναμικό σεντάν των Γερμανών, υιοθετεί μία νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός μέρος. Θα λέγαμε πως το πρόσωπό της, δανείζεται ορισμένα στιλιστικά στοιχεία από τη νέα AMG GT Coupé. H εισαγωγή του αέρα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, έχει γίνει κάπως πιο στενόμακρη. Οι προβολείς τεχνολογίας LED πλαισιώνουν τη μάσκα, η οποία πλέον είναι πιο επιθετική, ψηλότερη και κοσμείται από επιπλέον μαύρη επένδυση στο κάτω μέρος.

Το φρεσκάρισμα της GT63 S E Performance περιλαμβάνει επίσης και την προσθήκη μίας ακόμα επιλογής αναφορικά με το εξωτερικό χρώμα της Mercedes-AMG (Opalite White Metallic).

Η Mercedes-AMG GT63 S E Performance με τους 843 PS ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 2,9", με την τελική της να ακουμπά τα 316 km/h

Mercedes-AMG GT63 S E Performance

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι πραγματικά ανεπαίσθητες. Δεν αφορούν τη διάταξή του, αλλά ορισμένες ενημερώσεις στο σύστημα MBUX και μερικές προσθήκες στον βασικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, η βάση επαγωγικής φόρτισης ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και η ηλεκτρική ηλιοροφή διατίθενται πλέον ως στάνταρ. Όπως και το ηχοσύστημα Burmester Surround Sound System. Όποιος όμως το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το προαιρετικό Burmester High-End 3D Surround Sound System για κορυφαία ποιότητα ήχου.

Κάτω από το καπό παραμένει ο twin-turbo 4,0 lt V8 κινητήρας βενζίνης που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η συνολική απόδοση του αυτοκινήτου φτάνει τους 843 PS και τα 1.400 Nm ροπής. ο σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζεται με το κιβώτιο εννέα σχέσεων AMG Speedshift MCT 9G και το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4Matic+. Η Mercedes-AMG ανακοινώνει πως το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,9”, με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να αγγίζει τα 316 km/h.

Mercedes-AMG GT63 S E Performance

Πολλά είναι και τα πακέτα εξοπλισμού που προσφέρουν οι Γερμανοί για την GT63 S E Performance. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε τα AMG Performance, το πακέτο AMG Aerodynamics, δύο πακέτα AMG Night, το πακέτο AMG Carbon και το πακέτο AMG Chrome. Διατίθενται επίσης το πακέτο Active Multicontour Seat και η βαφή Manufaktur Selenite Grey Magno.

To εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης Mercedes-AMG GT63 S E Performance ξεκινά από την αγορά της Γερμανίας, με την τιμή της να ξεκινά από τις 207.710 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube