Tα νέα Ducati Scrambler του 2022 [video]

Tα νέα Ducati Scrambler του 2022 [video]

Δύο νέες εκδόσεις, το 1100 Τribute Pro και το Urban Motard έρχονται θα εμπλουτίσουν την γκάμα «Land of Joy» της ιταλικής εταιρείας.

Ducati 1100 Τribute Pro

Με τη φράση «σημάδεψε τις ρίζες σου», η Ducati παρουσίασε την ανανεωμένη οικογένεια των Scrambler. Πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο των διαδικτυακών παρουσιάσεων, ύστερα από το Multistrada V2.

Η παρουσίαση αφορά δύο νέα μοντέλα, το 1100 Τribute Pro και το Urban Motard που θα εμπλουτίσουν την γκάμα της «Land of Joy», όπως ονομάζεται ολόκληρο το εγχείρημα των Scrambler που έχει γίνει πλέον ένα ξεχωριστό brand μέσα στην Ducati.

Το 1100 Tribute PRO δημιουργήθηκε ως ένας φόρος τιμής στην Ιστορία και στο παρελθόν της φίρμας, με τον δικύλινδρο L αερόψυκτο κινητήρα που παρουσιάστηκε πριν από ακριβώς μισό αιώνα, το 1971. Για τον σχεδιασμό του, το Centro Stile Ducati άντλησε πολλά στοιχεία έμπνευσης από εκείνη την δεκαετία, όπως το σπέσιαλ κίτρινο χρώμα «Giallo Ocra», τον λογότυπο που είχε σχεδιάσει ο Giugiaro και τους μαύρους ακτινωτούς τροχοί . Οι κλασικοί στρογγυλοί καθρέφτες και η καφέ σέλα, συμπληρώνουν το ρετρό look της μοτοσικλέτας.

Ducati 1100 Τribute Pro

O κινητήρας είναι ο ίδιος με όλη της υπόλοιπη οικογένεια των Scrambler 1100, με από 1.079 cc που αποδίδουν 86 ίππους στις 7.500 rpm και 90 Nm 4.750 rpm. Στον στάνταρ εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται τα τρία riding modes, DTC (Ducati Traction Control) και cornering ABS.

Το έτερο νέο μοντέλο για το 2022, το Urban Motard, είναι με ξεκάθαρο αστικό στιλ, τονίζοντας κυρίως με την εμφάνισή του τα δυναμικά στοιχεία της οικογένειας των Scrambler με τον δικύλινδρο κινητήρα των 803 cc. Η πρόταση του Centro Stile Ducati ήταν μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με τα υπόλοιπα της οικογένειας, με συνδυασμό του λευκού και του κόκκινου χρώματος από το GP ’19, με έμπνευση από γκραφίτι και την λεγόμενη street art.

Ducati Urban Motard

Ο κινητήρας δεν έχει καμία αλλαγή, με την απόδοση να φτάνει τους 73 PS και τα 66 Nm, ενώ οι τροχοί των 17” και το ψηλό εμπρός φτερό, ανταποκρίνονται στην motard φιλοσοφία, όπως επιβάλλει το όνομα.

Το Urban Motard διαθέτει εμπρός φώτα LED DRL και πίσω LED, ενώ το safety pack περιλαμβάνει και cornering ABS. Τόσο το Urban Motard όσο και το 1100 Tribute PRO διαθέτουν το Ducati Multimedia System για διασύνδεση με το κινητό του αναβάτη, ενώ θα διατίθενται και σε εκδόσεις για την κατηγορία των διπλωμάτων Α2 .

[Πηγή MOTO]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube