Επίσημο: Νέα Ducati Multistrada V2/V2S [video]

Επίσημο: Νέα Ducati Multistrada V2/V2S [video]

Η Multistrada 950 του 2022 είναι μια πιο προσιτή Multi και με δεσμοδρομικό σύστημα οδήγησης των βαλβίδων.

Ducati Multistrada V2/V2S

Η Multistrada 950 ανανεώθηκε για να συμβαδίσει με τις νέες προδιαγραφές και ταυτόχρονα αλλάζει όνομα -σε αντιδιαστολή με τη V4, κρατώντας όμως το δεσμοδρομικό σύστημα οδήγησης των βαλβίδων και με αρκετά αραιά διαστήματα service.

Πρακτικά έχουμε τρεις εκδόσεις για τη Multistrada V2, με τη V2S και την έκδοση A2 με την ιπποδύναμη στα 48 άλογα, να συμπληρώνουν την βασική έκδοση.

Καρδιά της Multistrada V2 είναι ο Testastretta με άνοιγμα 11ο που παραμένει στα 937 κυβικά. Έχει δεχτεί όμως αρκετές ανανεώσεις με την ιπποδύναμη να είναι στα 113 άλογα και να έχει σχεδόν φτάσει τα 98 Nm ροπής. Παραμένει το δεσμοδρομικό σύστημα για τις τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, όπως παραμένει και η ομαλή απόκριση της γκαζιέρας, σύμφωνα με την Ducati καθώς -προφανώς- κανείς δεν την έχει δοκιμάσει ακόμη. 

Ducati Multistrada V2/V2S

Θυμίζουμε πως η Multistrada 950 δεν είχε την καλύτερη απόκριση από τον ψεκασμό, σε σημείο που να αποτελεί και πρόβλημα αν ήθελες να την οδηγήσεις με χαμηλές ταχύτητες και σταθερό γκάζι. Kάτι που η Ducati αρκετά γρήγορα διόρθωσε. Τώρα υπόσχεται πως η V2 συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και πηγαίνει κι ακόμη παρακάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο MOTO

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube