node/35799

O τυχερός του διαγωνισμού ΕΚΟ Racing 100, με δώρο μια Ducati Panigale V4!

Oλοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΕΚΟ για την EKO Racing 100 με μεγάλο δώρο μια Ducati Panigale V4! Μετά από δύο μήνες συνεχόμενης ροής του διαγωνισμού και με περισσότερες από 50.000 συμμετοχές, o τυχερός αναβάτης αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης.

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της EKO Racing 100, καθώς πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών, με δώρο μία Ducati Panigale V4s. Η ανάδειξη των τελικών νικητών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/6 στο Gardenistas σε μια πραγματικά πολύ όμορφη και άρτια οργανωμένη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, εκδήλωση όπου οι άνθρωποι της ΕKO υποδέχθηκαν τους συνεργάτες, τους φίλους, κι εκπροσώπους των μεσών μαζικής ενημέρωσης μαζί με τους τελικούς υποψηφίους από όπου θα προέκυπταν οι νικητές του διαγωνισμού. Αυτοί προκρίθηκαν από προκριματική κλήρωση ανάμεσα στις πάνω από 50.000 συμμετοχές, ώστε να είναι παρόντες στην τελική φάση ανάδειξης τόσο του μεγάλου νικητή που θα έφευγε με την Ducati Panigale, όσο και των υπολοίπων υπερτυχερών που θα κέρδιζαν τα υπόλοιπα μεγάλα δώρα, την συμμέτοχη στα Ducati tours και τις δωροεπιταγές των € 500.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ παρόντες ήταν και οι πρεσβευτές του διαγωνισμού, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Aρης Λουμάκης των REC. Κεντρικό ρόλο είχε ο κ. Καραχάνας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕKO, που με ιδιαιτέρα παραστατικό, απλό και κατανοητό τρόπο, ανέδειξε τα πλεονέκτημα της ΕΚΟ  Racing. Επιπλέον παρουσίασε την στρατηγική, μακροχρόνια, και άκρως επιτυχημένη συνεργασία με την Kosmocar –Ducati, αλλά κυρίως το όραμα και την πιστή των ανθρώπων της EKO στην βενζίνη Racing. Όταν μέσα στην μεγάλη οικονομική κρίση το 2014 λάνσαραν δυναμικά το νέο βελτιωμένο καύσιμο 100 οκτανίων της ΕΚΟ, οι καταναλωτές τους δικαίωσαν καθώς υπερδιπλασίασαν την κατανάλωση και συνέτειναν στην συνολική αύξηση της αγοράς σε ποσοστό άνω του 40%.

Οι άνθρωποι της ‘’ΕΚΟ γενιάς‘’, όπως αποκαλούν την ομάδα τους, έμειναν πιστοί όλα αυτά τα χρόνια καθώς ήξεραν ότι διαχειρίζονται ένα προϊόν στο παρόν με στοιχεία και χαρακτηριστικά από το μέλλον. Τα καύσιμα της σειράς ΕΚΟ racing συνδυάζουν αυτά που σε μερικά χρόνια θα είναι προαπαιτούμενα για ένα καύσιμο, όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αυξημένη απόδοση αλλά και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαχείριση και απόδοση της ενέργειας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν αναγνωρίσει οι καταναλωτές και παρόλο που βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο παράγοντας τιμή είναι ο πρώτος που κινεί την κατανάλωση, ακόμη και σε αυτό τον τομέα η ΕΚΟ RACING 100 υπερτερεί με βάση την σχέση τιμής-απόδοσης.

Επιστρέφοντας στα τεκταινόμενα, η ώρα για τη μεγάλη κληρώση είχε φτάσει μετά και το show του street artist mister Achilles που έκανε ένα live γκράφιτι, και στην κληρωτίδα έπεσαν τα μπαλάκια με τα ονόματα των υποψήφιων, με έκδηλη στην αγωνία στο πρόσωπο τους . Με σειρά κληρωθήκαν τα ταξίδια αρχικά στα Ducati Tours απ’ οπού ανεδείχθηκαν έξι τυχεροί, ενώ τρεις ακόμη κέρδισαν τις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας €500. Η κορύφωση ήρθε με την ανάδειξη του υπερτυχερού της βραδιάς, του Σταύρου Δρίτσου, που έφυγε συντροφιά με την υπέροχη Ιταλίδα καλλονή, την μοναδική Ducati Panigale V4!

[Πηγή: motomag.gr]

TAGS
node/38857

Ducati video chat: Νέος τρόπος επικοινωνίας στην Ελλάδα

Μια μοντέρνα, εύκολη και ασφαλής υπηρεσία επικοινωνίας για τους πελάτες και φίλους της εταιρείας στη χώρα μας.

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Ducati video chat: Νέος τρόπος επικοινωνίας στην Ελλάδα

Αποδεικνύοντας ότι οι δυσκολίες μπορούν να φέρουν και θετικές εξελίξεις, η Ducati ενεργοποιεί στην Ελλάδα έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους και τους πελάτες της, μέσω βιντεοκλήσης.

Ενεργοποιείται μέσω εικονιδίου στη σελίδα www.ducati.gr και από εκεί ένας υπεύθυνος πωλήσεων παρουσιάζει και ξεναγεί τον πελάτη σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, απαντάει σε ερωτήσεις, δίνει συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα και ενημερώνει για τα προγράμματα και τις παροχές. Όλα αυτά χωρίς ο πελάτης να βγει καν από το σπίτι του, οπουδήποτε στην Ελλάδα και εάν βρίσκεται.

Ducatu Streetfighter

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 10.00 έως τις 16.00 και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο διαδίκτυο. Τεχνικά, ο υπολογιστής δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κάμερα, απλώς αυτό είναι κάτι που δίνει την ιδιαίτερη υπόσταση στην όλη εμπειρία. Για συσκευές που χρησιμοποιούν Windows ή Android λειτουργικό συμβατοί browsers είναι οι Chrome και Mozilla Firefox, ενώ για MacOS και iOS χρειάζεται ο Safari.

Από την πλευρά της Ducati δεν υπάρχει καμία χρέωση για το Video Chat, ενώ οι κλήσεις είναι απόλυτα ασφαλείς, κρυπτογραφημένες σύμφωνα με το πρότυπο WebRTC.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος, πως η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα, μα θα μείνει και μετά την εποχή του Covid-19. Είναι μια μοντέρνα προσέγγιση στην επικοινωνία για να βελτιώσει την επαφή μεταξύ των Ducatisti και της εταιρείας.

node/38826

50 χρόνια Kosmocar - 50 χρόνια μιας συναρπαστικής πορείας [video]

Με ένα τηλεοπτικό σποτ σαράντα δευτερολέπτων η εταιρεία γιορτάζει το συναρπαστικό ταξίδι 50 χρόνων και τα εξίσου συναρπαστικά ταξίδια που περιμένουν όλους μας. 

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

50 χρόνια Kosmocar - 50 χρόνια μιας συναρπαστικής πορείας [video]

Η Kosmocar χαιρετίζει την απαρχή της επιστροφής σε μία «νέα κανονικότητα», με μία τηλεοπτική καμπάνια που αντικρύζει με αισιοδοξία το μέλλον. Σε ένα τηλεοπτικό spot διάρκειας 40 δευτερολέπτων, με αφορμή τα 50 Χρόνια που συμπληρώνονται εφέτος από την ίδρυση της εταιρείας, παρελαύνουν σε στιγμές δράσης εμβληματικά μοντέλα των μαρκών που εκπροσωπεί η Kosmocar στην Ελλάδα.

Με ηχητική συνοδεία από ένα έντονα συναισθηματικό λεκτικό, τα μοντέλα συνδέονται με χαρούμενες στιγμές που χιλιάδες Ελλήνων έχουν βιώσει τα τελευταία 50 χρόνια, ως οδηγοί ή επιβάτες, ενός Volkswagen, ενός Audi, ενός Skoda ή μίας Ducati. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν και με αναφορά στο σήμερα, το spot κλείνει με μία αισιόδοξη ματιά στο μέλλον, που θα μας βρει όλους πιο ισχυρούς ως κοινωνία, έτοιμους για ακόμα πιο συναρπαστικά ταξίδια.  
 
kos

Με εκκίνηση το 1970, έτος ίδρυσης της εταιρείας, στο τηλεοπτικό spot συνυπάρχουν γλυκά εικόνες από χαρές, έρωτες, γάμους, γεννήσεις και περιπέτειες, σε ένα γαϊτανάκι αναμνήσεων, εμπειριών και συναισθημάτων με μοντέλα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ταξιδέψει σχεδόν όλους μας. Πενήντα χρόνια ιστορίας και η σημαντική επιχειρηματική παρουσία της Kosmocar στην οικονομία της Ελλάδας, συμπυκνώνονται με μαγικό τρόπο σε μερικά δευτερόλεπτα.  

Και μετά το παρελθόν, το παρόν εκπροσωπείται από μοντέλα που κυκλοφόρησαν στους δρόμους μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά το βλέμμα εστιάζει περισσότερο στο μέλλον. Ένα μέλλον που ξεκινά με μία αισιόδοξη επόμενη μέρα για όλους μας, με πρωτότυπα και ηλεκτρικά μοντέλα να κάνουν ένα τηλεοπτικό πέρασμα, αναφορά στην τεχνολογική πρωτοπορία των μαρκών που εκπροσωπεί η Kosmocar. 

Λίγο πριν την κάρτα τέλους, με την έμφαση στα 50 χρόνια της εταιρείας, μια πρώτη γεύση από μία τελείως διαφορετική μορφή αυτοκίνησης από αυτή που γνωρίζουμε. Ένα αισιόδοξο στίγμα για ένα καινοτόμο «αύριο», γεμάτο νέες τεχνολογίες για όλο τον κόσμο. Γιατί σίγουρα άξιζε ένα ταξίδι 50 χρόνων, αλλά τα ταξίδια που έρχονται για όλους μας, αναμένονται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά.