Νέο SEAT MÓ 50: Αστική κινητικότητα για τη νέα γενιά

Νέο SEAT MÓ 50: Αστική κινητικότητα για τη νέα γενιά

H SEAT MÓ επεκτείνει την γκάμα των eScooter της παρουσιάζοντας το MÓ 50, ένα ηλεκτρικό scooter για την πόλη με αυτονομία 172 km.

SEAT MÓ 50

Η SEAT MÓ μετά από το MÓ 125 και το MÓ 125 Performance, εμπλουτίζει την γκάμα της παρουσιάζοντας το νέο SEAT MÓ 50. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το νέο eScooter έχει σχεδιαστεί για να φέρει την αστική μετακίνηση σε μια νέα γενιά, ένα κοινό που εκτιμά την ελευθερία που προσφέρει η ηλεκτρική κινητικότητα, με ένα πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής τους.

Το SEAT MÓ 50 χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στον πίσω τροχό απόδοσης 5,4 PS και 100 Nm ροπής που συνεργάζεται με μια  αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 5,6 kWh, η οποία του προσφέρει 172 km αυτονομίας. 

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί όταν βρίσκεται στο eScooter ή να αφαιρεθεί και να συνδεθεί σε μια απλή, οικιακή πρίζα. Η πλήρης φόρτιση της διαρκεί περίπου 6 ώρες.

SEAT MÓ 50

Η τελική του ταχύτητα είναι 45 km/h με τον αναβάτη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προφίλ οδήγησης, τα City, Sport και Eco, ενώ υπάρχει και επιλογή για όπισθεν.

Το SEAT MÓ 50 χρησιμοποιεί μία συμβατική μπροστινή ανάρτηση και ένα μονό πίσω αμορτισέρ. Διαθέτει αεριζόμενους δίσκους εμπρός και πίσω με υδραυλικό σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Παράλληλα, στο έργο της ακινητοποίησης συνεισφέρει και η ανάκτηση ενέργειας από το ηλεκτρικό μοτέρ.

SEAT MÓ 50

Εστιάζοντας και στη συνδεσιμότητα, μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, οι χρήστες μπορούν να
παρακολουθούν το eScooter, με πληροφορίες για ενημερώσεις της θέσης και της κατάστασής του.

Επιπλέον, το SEAT MÓ 50 εξοπλίζεται με δύο θύρες USB και αρκετό αποθηκευτικό χώρο για έως και δύο κράνη. Στον τομέα της εμφάνισης, οι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα χρώματα Barcelona Grey και Tarifa Blue.

Η παραγωγή του SEAT MÓ 50 αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Πηγή: SEAT MÓ

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube