MOTO Test Ride Event 2019: Οδηγήστε το μέλλον των δυο τροχών!

MOTO Test Ride Event 2019: Οδηγήστε το μέλλον των δυο τροχών!

Το μεγαλύτερο Test Ride μοτοσικλετών της Ευρώπης, το Test Ride Event του περιοδικού MOTO, θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου και θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, με τον καλύτερο καιρό!

Και η τελευταία δικαιολογία που θα μπορούσε να έχει κάποιος, δείχνει να εξαφανίζεται καθώς επιβεβαιώνονται οι αρχικές προβλέψεις για καλοκαιρία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί το 5o ετήσιο Test Ride Event του MOTO!

Πριν από πέντε χρόνια είχαμε την ιδέα να φτιάξουμε μία εκδήλωση που θα επέτρεπε στους αναγνώστες μας να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα με την σειρά, σαν να υπήρχε μία Έκθεση Μοτοσυκλέτας που αντί να κοιτάς, καβαλάς και φεύγεις! Ήταν μία ιδέα που πιστεύαμε πως θα έχει απήχηση, αλλά δεν φανταζόμασταν πως θα μπορούσε να γίνει θεσμός, και θα καθιερωνόταν φτάνοντας να μετρά την πέμπτη συνεχή χρονιά που διοργανώνεται!

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, χρησιμοποιώντας και την πίστα των καρτ για την πλειοψηφία των σκούτερ και των μικρών μοτοσυκλετών, συγκεντρώνουμε περισσότερα από 80 νέα μοντέλα, μοτοσυκλετών, παπιών και σκούτερ για να τα οδηγήσουν δωρεάν οι αναγνώστες και φίλοι του ΜΟΤΟ!

moto
 

Δείτε το πρόγραμμα του Test Ride Event και τις μοτοσικλέτες που θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube