Honda CB500X 2018: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε ελκυστική τιμή

Honda CB500X 2018: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε ελκυστική τιμή

Δοκιμάζουμε πρώτοι τη νέα Honda CB500X που απέκτησε ανανεωμένη εμφάνιση, αλλαγές ουσίας αλλά και νέα χαμηλότερη τιμή.

Με επιδόσεις και συμπεριφορά που το κάνουν κατάλληλο για κάθε χρήση, στυλ adventure και χαμηλά έξοδα κίνησης και συντήρησης, το Honda CB500X του 2018 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για καθημερινή μετακίνηση όσο και για τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Ειδικά τώρα που προσφέρεται στη νέα, χαμηλότερη τιμή των 6.690 ευρώ

Η δεύτερη γενιά του CB500X, στην οποία ανήκει και το μοντέλο του 2018, έχει εξελιχθεί σημαντικά, με ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και αλλαγές ουσίας. Η φιλοσοφία του μοντέλου είναι μια απόλυτη ισορροπία μεταξύ των βολικών διαστάσεων και των δυνατοτήτων του να σε εμπνέει για βόλτες και ταξίδια, καλύπτοντας αποστάσεις με άνεση. Οι μηχανολόγοι της Honda ήθελαν να ενισχύσουν τον χαρακτήρα του μοντέλου, με ένα σχεδιαστικό concept που ονόμασαν “Feel the Adventure”.

O νέος LED προβολέας μπορεί να έχει μικρό μέγεθος αλλά είναι ισχυρός, πλαισιωμένος από δύο φώτα θέσεως και ασημί φινίρισμα στο κάτω μέρος της ζελατίνας, δίνοντας μια οικογενειακή ομοιότητα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Χ της Honda, τα  NC750X, VFR800X Crossrunner και VFR1200X Crosstourer.

Διαβάστε περισσότερα στο motomag.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube