Αποστολή: BMW ConnectedRide Smartglasses

Αποστολή: BMW ConnectedRide Smartglasses

Η BMW φέρνει την επιστημονική φαντασία στην πραγματικότητα παρουσιάζοντας τα ConnectedRide Smartglasses, καινοτόμα γυαλιά μοτοσικλέτας με τεχνολογία head-up display.

Μαζί με το νέο CE 02 που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στο Μόναχό, η BMW Motorrad παρουσίασε τα νέα ConnectedRide Smartglasses φέρνοντας την επιστημονική φαντασία στην πραγματικότητα.

Τα νέα ConnectedRide Smartglasses χάρη στην τεχνολογία head-up display προβάλλουν στον αναβάτη δεδομένα, όπως πλοήγηση, ταχύτητα και η σχέση του κιβωτίου, απευθείας στο οπτικό του πεδίο του σε πραγματικό χρόνο.

Τα γυαλιά συνδέονται με το smartphone του αναβάτη μέσω Bluetooth o οποίος φυσικά μπορεί να ορίσει τη θέση που θα προβάλλονται τα δεδομένα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου τους προσφέρει έως και δέκα ώρες λειτουργίας.

BMW ConnectedRide Smartglasses

Τα ConnectedRide Smartglasses περιλαμβάνουν δύο σετ πιστοποιημένων φακών UVA/UVB. Το ένα είναι 85% διαφανές και το άλλο έχει φιμέ φακούς που μετατρέπουν τα Smartglasses σε γυαλιά ηλίου.

Για τους αναβάτες που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι φακοί μπορούν να λειανθούν και να προσαρμοστούν, ενώ είναι συμβατά και με φακούς επαφής. Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης μια θήκη γυαλιών και ένα καλώδιο φόρτισης USB.

Το κόστος των BMW ConnectedRide Smartglasses ανέρχεται στα €690.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube