Mercedes-Benz: Ετήσια συνδρομή για περισσότερους ίππους

Mercedes-Benz: Ετήσια συνδρομή για περισσότερους ίππους

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes-Benz στις ΗΠΑ μπορούν να προσθέσουν έως και 89 PS ισχύος στο αυτοκίνητό τους με μια ετήσια συνδρομή αξίας 1.200 δολαρίων.

Mercedes-Benz

To παρακλάδι της Mercedes-Benz στις ΗΠΑ πρόσθεσε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα τη νέα συνδρομητική υπηρεσία «Acceleration Increase». Η εν λόγω υπηρεσία κοστίζει 1.200 δολάρια το χρόνο και όπως δηλώνει το όνομα της, έχει σκοπό να βελτιώσει την επιτάχυνση των ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes-Benz αυξάνοντας την ισχύ τους κατά 20% με 24%.

Μέχρι στιγμής η συνδρομή είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μοντέλα. Στις συμβατικές και SUV εκδόσεις των EQE και EQS. 

Η ισχύς της EQE 350 4MATIC αυξάνεται από τους 292 PS στους 354 PS και ο χρόνος για το 0-96 km/h μειώνεται από τα 6" στα 5,1". Το ίδιο ισχύει και για την EQE SUV 350 4MATIC της οποίας το σπριντ για τα 96 km/h ολοκληρώνεται σε 5,2" αντί για 6,2".

Mercedes-Benz

Στην περίπτωση των ΕQS 450 4MATIC και EQS SUV 450 4MATIC η ισχύς αυξάνεται κατά 89 PS φτάνοντας τους 449 PS. Ως αποτέλεσμα το σεντάν μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 96 km/h σε 4,5" δηλαδή κατά 0,8" πιο γρήγορα. Όσο για το μεγαλύτερο SUV ο χρόνος για το ίδιο σπριντ μειώνεται από τα 5,8" στα 4,9".

Σύντομα, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι είναι διαθέσιμη και για αγορά, ενώ στο άμεσο μέλλον θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube